Mustafa Sandal'ın Sır Gibi Sakladığı Sevgilisi Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Ünlü popçu Mustafa Sandal'ın herkesten sır gibi sakladığı sevgilisinin Ceren Hindistan olmadığı, Ayşegül Işık isimli bir genç kız olduğu ortaya çıktı.

Ünlü popçu Mustafa Sandal'ın herkesten sır gibi sakladığı sevgilisinin Ceren Hindistan olmadığı, Ayşegül Işık isimli bir genç kız olduğu ortaya çıktı. 

Haziran ayında yıllardır evli olduğu Emina Jahovic ile anlaşmalı bir şekilde ayrılan ünlü popçu Mustafa Sandal işine yoğunlaştığını dile getirmişti. Ardından eski karı kocaların çeşitli isimlerle aşk dedikoduları çıktı. Eski karısının ünlü iş adamı Saadettin Saran ile aşkını itiraf etmesi sonrasında ünlü popçunun da özel hayatını gözler önünde yaşamaya başladığı görüldü. 

Mustafa Sandal'ın ismi geçtiğimiz günlerde Ceren Hindistan ile anılmıştı. Yarım bir fotoğraf karesi ile ünlü güzelle ortaya çıkan yazışmaları ikilinin aşk yaşadıklarını düşündürmüştü.

MUSTAFA SANDAL TERS KÖŞE YAPTI

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile birlikte yeni biten bir evliliğin ardından yeni bir ilişkiye başlamanın sanıldığı kadar kolay olmayacağını dile getirmişti. Ancak Ceren Hindistan ile sosyal medya üzerinden yaptığı konuşmalar gündeme gelmeye başladı. Ardından mesajlaşmaların samimi ancak dostane olduğunu belirtmişti. Yarım bir fotoğraf karesinin ardından o kişinin Ceren Hindistan olduğu belirtilmişti. Ancak ünlü şarkıcının ters köşe yaptığı belirlendi. Erol Köse tarafından yapılan açıklamalarda ünlü şarkıcının Ayşegül Işık isimli bir genç kızla birlikte olduğunu durum ortaya çıkınca genç kızın önce sosyal medya hesabını gizlediği sonra da kapattığı belirlendi. Ünlü şarkıcının bu iddialar karşısında nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu. 

mustafa sandal ayşegül ışık ceren hindista aşk