Mustafa Ceceli Hakkında Bomba İddia! O da Başka Biri ile Eşcinsel İlişki Yaşamış

TAKİP ET

Gazeteci Michelle Demishevich, eski eşi Sinem Gedik ve İntizar arasında yaşanan eşcinsel ilişkiye gündeme getirerek çok tepki seçerken Mustafa Ceceli hakkında şok bir iddiayı gündeme getirdi. Gazeteci Michelle Demishevich, Mustafa Ceceli'nin ünlü bir kafenin sahibi ile eş cinsel ilişki yaşadığını öne sürdü.

Gazeteci Michelle Demishevich,  eski eşi Sinem Gedik ve İntizar arasında yaşanan eşcinsel ilişkiye gündeme getirerek çok tepki seçerken Mustafa Ceceli hakkında şok bir iddiayı gündeme getirdi. Gazeteci Michelle Demishevich, Mustafa Ceceli'nin ünlü bir kafenin sahibi ile eş cinsel ilişki yaşadığını öne sürdü.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan gazeteci Michelle Demishevich,  ski eşi Sinem Gedik in şarkıcı İntizar ile yaşadığı eşcinsel ilişkinin görüntülerini Medya yaymakla itham edilen Mustafa Ceceli'nin de bir zamanlar eş cinsel ilişki yaşadığını öne sürdü.

"ERKEK CAFE SAHİBİ İLE AŞK YAŞAMIŞTIN HATIRLADIN MI?"
Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan gazeteci, "İstanbul, Beyoğlu, Cihangir'deki o ünlü cafenin 'erkek' sahibi ile yıllar önce sen çok büyük bir aşk yaşamıştın hatırlıyor musun? #Mustafa Ceceli" ifadelerini kullandı.

MİCHELLE DEMİSHEVİCH KİMDİR?
Michelle Demishevich, aktivist, gazeteci. LGBT, kadın, insan ve hayvan hakları aktivisti Michelle Demishevich, Türkiye'nin ilk trans televizyon muhabiridir.

Gazeteci Michelle Demishevich mustafa ceceli şok iddia mustafa ceceli eşcinsel ilişki son dakika