Muş'ta Korkunç Kaza! Yolcu Otobüsü Kamyonla Çarpıştı: Ölü Ve Onlarca Yaralı Var

TAKİP ET

Muş'tan yola çıkan ve Bingöl'e doğru gitmekte olan bir yolcu otobüsü, Yaygın beldesi yakınlarında dolu yağışı sonrasında kayganlaşan yolda bir kargo şirketine ait olan kamyonla çarpıştı. Meydana gelen kazada ise 1 kişi öldü ve 40 kişi yaralandı. İşte detaylar…

Muş’tan yola çıkan ve Bingöl’e doğru gitmekte olan bir yolcu otobüsü, Yaygın beldesi yakınlarında dolu yağışı sonrasında kayganlaşan yolda bir kargo şirketine ait olan kamyonla çarpıştı. Meydana gelen kazada ise 1 kişi öldü ve 40 kişi yaralandı. İşte detaylar…

Muş’ta korkunç kaza! Muş’tan yolan ve Bingöl’e gitmekte olan Best Van Turizm şirketine ait olan 61 EV 061 plakalı Engin Bağlı’nın kullandığı bir yolcu otobüsü, Yaygın beldesinin yakınlarına geldiğinde aşırı dolu yağışından dolayı kayganlaşan karayolu üzerinde Tuncay Aysan’ın kullandığı 06 YA 7170 plakalı bir kargo şirketine ait olan kamyon ile feci şekilde çarpıştı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 40 KİŞİ YARALANDI

Kazayı gören karayolu üzerindeki diğer sürücüler ise hemen sağlık ekiplerine ve kurtarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen trafik ekipleri karayolu üzerinde güvenliği sağlarken, kurtarma ekipleri ise sağlık ekipleri ile beraber yaralılara yardımcı oldu ve yaralıların ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı.

Çarpışma esnasında ise kamyonda bulunan ve ismi henüz belirlenemeyen ikinci şoförün hayatını kaybettiği tespit edildi ve ceset savcı incelemesi sonrasında hastane morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan 40 kişi ise olay yerine gelen çok sayıda ambulans ile en yakın hastanelere götürülerek tedavi altına alındı.

Meydana gelen kaza ile ilgili olaraksa soruşturma başlatıldı.