Muş'ta Feci Kaza! Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 1 Ölü 14 Yaralı

TAKİP ET

Muş'ta tarım işçilerini taşıdığı öğrenilen bir minibüs takla attıktan sonra şarampole yuvarlandı. Yolcu minibüsünün içinde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 14 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Muş’ta tarım işçilerini taşıdığı öğrenilen bir minibüs takla attıktan sonra şarampole yuvarlandı. Yolcu minibüsünün içinde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 14 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay, Muş Bulanık ilçesinde bugün saat 15.00 sularında meydana geldi. İlçeden aldığı tarım işçilerini Zonguldak’a götürmek üzere yola çıkan ve yönetiminde Mithat Uzundal’ın bulunduğu minibüsün merkeze bağlı Konukbekler Beldesinde lastiği patlayarak yoldan çıktığı öğrenildi. 

TAKLA ATARAK ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Lastiğinin patlaması sonucunda kontrolden çıkan minibüsün daha sonra takla atmaya başladığı ve şarampole yuvarlandığı öğrenildi. Minibüsün şoförü Mithat Uzundal’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenilirken minibüs içerisinde yer alan tarım işçileri, Cihan Demirol, Müslüm Yüksel, Devrim Demirci, Ünal Akdemir, Mehmet Yüksel, Sabahattin Uzundal, Serhat Ekici, Zeki Demirci, İsmail Uzundal, Yunus Uzundal, Jiyan Sönmez, İlhan Akdemir, İshak Demirci ve Adem Uzundal’ın kazadan yaralı şekilde kurtulduğu öğrenildi. İhbar üzerine kaza bölgesine gelen ambulansların yaralıları Muş Devlet Hastanesine kaldırdığı öğrenilirken yaşanan kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

 

muş bulanık tarım işçileri minibüs kaza 1 ölü 14 yaralı