Murat Özdemir'in Vahşeti Sonrası Ünlü İsimlerden Sert Tepki "Bu İnsan Müsveddesini…"

TAKİP ET

MasterChef yarışmasında yaptığı davranışlar nedeniyle diskalifiye edilen Murat Özdemir Instagram hesabından paylaştığı videoya tepkiler gelmeye devam ediyor.

Görüntülü aç sosyal medyada intihar yaratırken çok sayıda kullanıcı emniyet genel müdürlüğünün hesabına etiketleyerek Murat Özdemir hakkında şikayette bulundu. Hayvan severler Murat Özdemir’e tepki göstermek için Beşiktaş'taki evine gitti. Bu sırada polis ekipleri harekete geçerek Murat Özdemir evinde gözaltına aldı. İşkence gören papağanda muhafaza altına alınarak korumaya götürüldü. Murat Özdemir'in Beşiktaş asayiş büro amirliğinde işlemleri devam ederken sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

PAPAĞANA GÖZ GÖRE GÖRE İŞKENCE YAPTI

Murat Özdemir sosyal medyada paylaştığı görüntülerde Eline aldığı bir papağanı işkence yapıyor boğazını sıkıyor. Birçok sosyal medya kullanıcısı gibi O görüntüyü ünlü isimlerden de çok sert tepkiler geldi.

Murat Özdemir Murat Özdemir kimdir MasterChef murat özdemir MasterChef murat MasterChef murat ne yaptı murat özdemir papağan