Murat Özdemir'den Acun Ilıcalı'ya Şok Video! Tehdit Etti

TAKİP ET

Papağana yaptığı işkenceler ile gündeme gelen Murat Özdemir'in 9 Aralık tarihinde yaptığı canlı yayın sırasında Acun ılıcalı'ya seslendiği ve tehdit ettiği öğrenildi.

MasterChef programında yaptıkları ile olay olan Murat Özdemir yarışmada yaptığı hareketler nedeniyle yarışmadan kovulmuştu. Bunun üzerine sosyal medya hesabından yapmış olduğu canlı yayınlarla birlikte tepki toplamıştı. Sosyal medyada gençlere kötü örnek olduğu gerekçesi ile defalarca gözaltına alınmıştı. Son yaptığı canlı yayınla tüm ülkenin tepkisini topladı. 

Evinde beslemiş olduğu papağana işkence yapıp boğazını sıkarken canlı yayın açan Murat Özdemir gelen şikayetlerin ardından gözaltına alınmıştı. Papağanı yaraladığı öğrenilen Murat Özdemir serbest bırakıldıktan sonra tekrar gözaltına alınarak savcılık karşısına çıkmıştı. Minik papağan ise kontrol altına alındıktan sonra yapılan tüm tedavilere rağmen kurtarılamamıştı. Mahkeme tarafından 21 gün akıl hastanesine gönderilmesine karar verilen Murat Özdemir hakkında soruşturma devam ediyor.

BU SEFER ACUN'U TEHDİT ETTİ

Şu an Bakırköy'de bulunan hastanede tedavi gören Murat Özdemir en son 9 Aralık tarihinde yaptığı canlı yayın ile tekrar gündeme geldi. Sosyal medyada yarışmadan elenmesinde ve yeniden yarışmaya alınmamasında sorumlu olarak tutmuş olduğu Acun Ilıcalı'yı hedef aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında ünlü yapımcıyı tehdit etmesi gözlerden kaçmadı. 

Yaptığı canlı yayında Acun Ilıcalı'ya seslenerek 'Aklın varsa beni öldürürsün, dışarı çıkartmazsın' dediği görüldü. Papağanın ölmesinden sonra bir programda açıklamalar yapan Acun Ilıcalı 'Görüntülere içim gitti. Konu hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum. Ama böyle bir psikopat olduğunu bilemezdik' ifadelerini kullandı. 

murat özdemir acun ılıcalı tehdit video