Murat Karayılan'ın Tecavüz Ettiği Kadın Terörist El Bombasıyla İntihar Etti

TAKİP ET

Terör örgütü PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın korumalığını yaptığı iddia edilen Dilan adlı terörist kadın, kare alanınız tecavüzüne maruz kaldıktan sonra üzerinde el bombası ile İntihar etti.

Terör örgütü PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın korumalığını yaptığı iddia edilen Dilan adlı terörist kadın,  kare alanınız tecavüzüne maruz kaldıktan sonra üzerinde el bombası ile İntihar etti. 

Terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağlara götürülen çocuklara cinsel istismarda bulunduğu oluyor. Cinsel istismara karşı koyulanlar ise ölüm tehdidiyle korkutuluyor. Son olarak PKK elebaşı Murat Karayılan'ın da Korumalığını yaptığı öğrenilen Dilan abla terörist Karayolları tecavüze maruz kaldıktan sonra üzerinde el bombası ile intihar etti. 

"KAMPA GÖTÜRÜLEN ÇOCUKLAR, PKK ELEBAŞLARI TARAFINDAN İSTİSMARA UĞRADI"
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre terör örgütüne yönelik soruşturmalara ve operasyonlar sırasında ortaya çıkan ifadeler PKK'nın kirli Yüzünü gün yüzüne çıkardı. Kamplarda PKK'lı teröristler çocuklara cinsel istismarda bulunurken yaşanan olaylar sonucunda bazı çocukların bunalıma girdiği ve intihar ettiği öğrenildi. Cinsel istismara karşı koyanların ise örgüt tarafından infaz edildiği öğrenildi.

KARAYILAN TARAFINDAN TECAVÜZE UĞRAYAN TERÖRİST İNTİHAR ETTİ
Diğer yandan terör örgütü ile Basında Murat Karayılan'ın korumalığını yaptım öğrenilen Dilan adlı terörist Karayılan'ın tecavüze maruz kaldıktan sonra üzerinde el bombası ile intihar etti.

19 YAŞINDAKİ TERÖRİST, 12 PKK'LININ CİNSEL İSTİSMARINA UĞRADI
19 yaşındaki S.A.  adlı terörist ise tecavüze uğradığını üst yönetime aktardı. Genç kadın bunun üzerine infazla tehdit edildi. S.A. Bütün bu yaşananlardan sonra hücreye kapatıldı ve burada da 12 örgüt mensubunun cinsel saldırısına uğradı. Yaşları dokuza kadar inen çocuklar vektör güç içerisindeki kadın teröristler Çeşitli bahanelerle korkutularak Bu çirkin saldırılara karşı koymamaları için yönlendiriliyor.

son dakika PKK kamp tecavüz son dakika haberi