Murat Başoğlu Ülkeyi Terk Etmeye Çalışıyor

TAKİP ET

Skandallarla ekranlara gelen ünlü sunucu Murat Başoğlu yaşadığı son olayların ardından yurt dışı yasağını kaldırmak için harekete geçti ve bunun için başvuru yaptı.

Skandallarla ekranlara gelen ünlü sunucu Murat Başoğlu yaşadığı son olayların ardından yurt dışı yasağını kaldırmak için harekete geçti ve bunun için başvuru yaptı. 

Murat Başoğlu geçtiğimiz yaz öz yeğeni ile bir teknede samimi şekilde görüntülenmiş aşk bombası gündemi uzun zaman meşgul etmişti. Karısı ile boşanan ancak ilişkisi olmadığını defalarca söyleyen Murat Başoğlu'nun yeğeni ise iddiaları doğrulayarak bir süredir ilişkileri olduğunu açıklamıştı. Bunun üzerine ünlü sunucu hakkında savcılık tarafından da dava açıldı. 

Murat Başoğlu geçtiğimiz yazdan bu yana ekranlarda görünmezken gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih etmişti. Ancak bu sırada savcılık tarafından verilen kararla yurt dışı çıkış yasağı konulmasına karar verildi. 

YURT DIŞI YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN BAŞVURDU

Geçtiğimiz günlerde boşandığı ancak bir dönem birlikte yaşadıkları iddia edilen Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği gerekçesi ile polis tarafından gözaltına alındı. Eski karısının evine zorla girerek karısını ölümle tehdit ettiği ve karısının yardımcısını ise darp ettiği ortaya çıkmıştı. Ardından hakkında soruşturma açılırken serbest bırakılmasına karar verildi. Bunun üzerine Murat Başoğlu karısının kendisini iki kez dövdürttüğünü ancak kendisinden şikayetçi olmayacağını belirtmişti. Son görüntüsü ile tanınmakta güçlük çeken eski sunucunun yaşadıkları sebebiyle ülkeyi terk etmek istediği bu yüzden başvuruda bulunarak yurt dışı yasağının kaldırılması için harekete geçtiği belirlendi. 

murat başoğlu yurt dışı yasağı başvuru