Muharrem'den İnce'den Sürpriz Çıkış: Yeniden Cumhurbaşkanı Adayı Olacağım!

TAKİP ET

Geride bıraktığımız genel seçimde CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'den yeni bir çıkış daha geldi. İnce, önümüzdeki dönemde yeniden Cumhurbaşkanı adayı olacağını söylerken 'Ben kutladım. Erdoğan'ında da beni kutlamasını beklerim' dedi.

Geride bıraktığımız genel seçimde CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’den yeni bir çıkış daha geldi. İnce, önümüzdeki dönemde yeniden Cumhurbaşkanı adayı olacağını söylerken ‘Ben kutladım. Erdoğan’ında da beni kutlamasını beklerim’ dedi.

CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, önümüzdeki dönemde yeniden Cumhurbaşkanı adayı olacağını söyleyerek sürpriz bir çıkışa imza attı.

İNCE’DEN ERZURUM’DA KRİTİK AÇIKLAMALAR

Erzurum’da partililerle bir araya gelen Muharrem İnce, önümüzdeki dönemde yeniden Cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi. Başarı için nerede hata yapıldığının gözden geçirilmesi gerektiğini söyleyen İnce, adil bir yarış olmadığını ve önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında kendisini arayacağından emin olduğunu belirtti. 

‘KİMSE GARANTİ EDEMEZ’

Yaptığı ziyarette İYİ Partili bir kişinin ‘Sizi Erdoğan’a rakip olarak görüyorduk ne oldu da bizim ülkemiz elimizden kaydı gitti’ sorusu üzerine İnce, ilk olarak ülkenin elimizden kayıp gitmediğini ve ülkenin herkesin ülkesi olduğunu söyledi. Siyasetin uzun nefesli bir iş olduğunu söyleyen İnce, bir daha ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de 5 yıl sonra yapılacağını kimsenin garanti edemeyeceğini belirtti. Her şeye hazırlıklı olmak gerektiğini söyleyen Muharrem İnce, ‘Hepimizin cumhurbaşkanı olarak yola çıktık. CHP'nin adayıydım, tabi ki CHP"nin milletvekilleri oy birliğiyle beni aday gösterdiler ve 41 yıl sonra yüzde 30 barajını geçtik. Bunu başaracağız, hep birlikte başaracağız.’ ifadelerinde bulundu.

 

CHP Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı Aday Erdoğan