Muharrem İnce'nin Ekibi Devre Dışı Kaldı! İşte CHP'nin TBMM Yönetimi İçin Belirlenen Görev Dağılımı

TAKİP ET

CHP, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirdiği kapalı grup toplantısında TBMM yönetimi için yeni dönem görev dağılımlarını belirledi. Görev dağılımında Muharrem İnce'nin ekibinin devre dışı kaldığı öğrenildi.

CHP, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirdiği kapalı grup toplantısında TBMM yönetimi için yeni dönem görev dağılımlarını belirledi. Görev dağılımında Muharrem İnce’nin ekibinin devre dışı kaldığı öğrenildi.

CHP’de gerçekleştirilen kapalı grup toplantısı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP’nin 27. Dönem TBMM yönetimi görev dağılımları belli oldu.

O İSİMLERLE DEVAM ETME KARARI ALINDI

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen toplantı sonucunda CHP’nin 26. Dönemdeki 3 grup başkanvekili olan Engin Altay, Engin Özkoç ve Özgür Özel ile 27. Dönemde de devam etme kararı alındığı öğrenildi. 

MUHARREM İNCE’NİN EKİBİNDEN OLAN TÜZÜN DEVRE DIŞI KALDI

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin yakın ekibinden olduğu bilinen TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün’ün yeni dönemde devre dışı kaldığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu görev için sadece CHP Ankara Milletvekili Levent Gök’ü aday olarak gösterdi.

Ayrıntılar Geliyor...

 

CHP Yeni görev dağılımları TBMM Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Engin Altay Engin Özkoç Özgür Özel Levent Gök Yaşar Tüzün