Muharrem İnce'den Olay Yaratan Nükleer Yorumu

TAKİP ET

CHP Yalova Milletvekili İnce, kendi twitter hesabından yaptığı şok açıklamalarda Erdoğan'ın Rusya ile ilgili yorumunu eleştirdi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Rusya ile Türkiye arasında yaşanan gerilim ve Erdoğan'ın Rusya yorumları ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Muharrem İnce kendisine ait twitter hesabından yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:  

Tayyip Erdoğan "Putin’le görüşecek misiniz" sorusuna “Yaşananlardan dolayı kırgınlık içindeyiz. "...aramamın bir anlamı yok" cevabını vermiş

— Muharrem İNCE (@vekilince) Dünya lideri! dediğin kırgınlık içinde olmaz, arar, yaptırır! Kırgınım ne? Bu sözün yaptırımı ne? — Muharrem İNCE (@vekilince)

Kırgınmış da aramıyormuş ne yapacaksın onu söyle, Putin’i Potin mi yapacaksın?

— Muharrem İNCE (@vekilince) Hani bizden habersiz Ortadoğu’da yaprak kıpırdamaz diyordunuz, sınırlarımız, hava sahamız ihlal ediliyor. — Muharrem İNCE (@vekilince)

Bırakın bu oyun kurucuyuz ayaklarını, oyuncak oldunuz oyuncak.

— Muharrem İNCE (@vekilince) Akkuyu'yu başkası yaparmış! Nükleer santrali Ruslara ihalesiz vermek için anlaşma imzalayıp, anlaşmayı Meclis’te oylatan siz değil misiniz? — Muharrem İNCE (@vekilince)

Akkuyu’yu başkası yapar diyorsan o anlaşmayı ne yapacağını da açıklaman lazım.

— Muharrem İNCE (@vekilince) Ha nükleer ha tüpgaz diyen birisi Ruslarla yaptığı Nükleer anlaşmasının ne olduğunu bilemez! — Muharrem İNCE (@vekilince)