Muharrem İnce'den Kavgayı Kızıştıracak Açıklama: Üzülmesinler, Onların da Genel Başkanı Olacağım

TAKİP ET

Son dakika! Muharrem İnce, CHP'deki kurultay tartışmalarını daha da alevlendirecek bir açıklama yaptı. Muharrem İnce bugün yaptığı açıklamada, "CHP'li vekiller üzülmesin, onların da genel başkanı olacağım. Hangi koşullarda açıklama yaptıklarını çok iyi bilirim" ifadelerini kullandı.

Son dakika! Muharrem İnce, CHP'deki kurultay tartışmalarını daha da alevlendirecek bir açıklama yaptı. Muharrem İnce bugün yaptığı açıklamada, "CHP'li vekiller üzülmesin, onların da genel başkanı olacağım. Hangi koşullarda açıklama yaptıklarını çok iyi bilirim"  ifadelerini kullandı.

Bugün CHP'li 129 milletvekili ve 59 il başkanının olağanüstü Kurultay taleplerine karşı yaptığı açıklamaya destek veren bildirinin ardından Muharrem İnce sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

129 CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ BİLDİRİ YAYIMLAMIŞTI
Bugün TBMM'de bir açıklama yapan CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç ve Özgür Özel ile çok sayıda CHP milletvekili, 129 milletvekilinin imzaladığı bildiri okunmuştu. Bildiri CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu tarafından okunurken,  24 Haziran seçiminden hemen sonra uygulamaya konulan Tek Adam rejiminin genel hukuk kurallarına ve Anayasaya aykırı bir şekilde her alanda hayata geçirilmeye başlandığı savunuldu.  129 milletvekilinin imzaladığı bildiri için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'dan imza talebinde bulunulmadığı belirtildi. 

 

chp muharrem ince açıklama bildiri son dakika