Muhalefet Partileri "TAMAM" Akımının Ardından Yıldız Tilbe'nin Şarkısının Peşine Düştü

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında "Milletimiz tamam derse çekiliriz" şeklinde bir çıkış yapmış hemen ardından da sosyal medyada bir akım başlatılmıştı. 'TAMAM' akımının ardından Muhalefet partileri Yıldız Tilbe'nin meşhur şarkısını peşine düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında "Milletimiz tamam derse çekiliriz" şeklinde bir çıkış yapmış hemen ardından da sosyal medyada bir akım başlatılmıştı.  “TAMAM” akımının ardından Muhalefet partileri Yıldız Tilbe'nin meşhur şarkısını peşine düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü konuşmasında, "Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz"  deme sos Sosyal medyada başlayan Tamam akımı devam ediyor.  Bunlar yola çıkan Muhalefet partileri de seçim kampanyası için Yıldız Tilbe’nin şarkısının Peşine Düştü.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANIYOR

 Dün grup toplantısında konuşan cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan onu sözleri ardından başlayan Tamam akımı sosyal medyadan tüm hızıyla devam ediyor.  Akıma muhalefet liderleri de paylaşımları ile katıldı. 

SEÇİM ŞARKISININ TEMASI 'TAMAM' OLACAK
Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayları, Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş ve Temel Karamollaoğlu'nun da akıma katılmasının ardından muhalefet, 'T A M A M' temalı şarkıları seçim şarkısı yapmak için harekete geçti. 

YILDIZ TİLBE'NİN ŞARKISININ PEŞİNDELER
Muhalefetin hedefinde ise Yıldız Tilbe'nin Kandıramazsın Beni isimli şarkısı var.  Bu şarkıyı alabilmek için Muhalefet partileri adeta bir yarış haline girdi.  Yıldız Tilbe'nin şarkısının nakaratında, "Kandıramazsın beni, susturamazsın beni, durduramazsın beni/ Ben kötüyüm sen iyi mi?/ 1, 2, 3, 4 tamam/ Daha da katlanamam"   sözleri yer alıyor.  Şarkının sözleri Yıldız Tilbe’ ye aittir ama şarkıyı Gülben Ergen seslendirmiştir.

 

TAMAM akımı Tamam sosyal medya muhalefet son dakika TAMAM akımı nedir