Muğla'da Vahşet! Köpeği Arabanın Arkasına Bağladı Saatlerce Sürükledi

TAKİP ET

Hayvanlara yönelik şiddet gün geçtikçe artarak devam ediyor. Hayvanlara karşı bir acımasızlıkta Muğla'da yaşandı. Kaydedilen görüntülerde bir otomobilin arkasına bağlanan köpeğin sürüklendiği görülüyor. Köpek, arabanın arkasında koşmaktan bitkin düşerek cansız bir beden gibi sürüklenmeye başladı. Bu vahşi görüntüleri telefonuna kaydeden vatandaşlar aracı durdurarak köpeğin çektiği acıyı sonlandırdı daha sonrada sürücüden bu acımasızlığın hesabını sordu.

Hayvanlara yönelik şiddet gün geçtikçe artarak devam ediyor. Hayvanlara karşı bir acımasızlıkta Muğla’da yaşandı. Kaydedilen görüntülerde bir otomobilin arkasına bağlanan köpeğin sürüklendiği görülüyor. Köpek, arabanın arkasında koşmaktan bitkin düşerek cansız bir beden gibi sürüklenmeye başladı. Bu vahşi görüntüleri telefonuna kaydeden vatandaşlar aracı durdurarak köpeğin çektiği acıyı sonlandırdı daha sonrada sürücüden bu acımasızlığın hesabını sordu.

Muğla Köyceğiz ilçesinde bir vahşete imza atıldı. Öğle saatlerinde çekildiği belirlenen görüntüler görenlerin kanını dondurdu. Hareket halinde olan bir otomobilin arkasına bağlanan köpeğin koşmaktan bitkin düşerek yere yığıldığı ve cansız bir beden gibi sürüklenmeye başladığı görüntüler herkesin içini sızlattı. Köpeğin bu halini görenler hem kayıt aldı hem de araç sürücüsünü durdurarak hesap sordu. 

JANDARMA EKİPLERİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Bu olayı gören ve görüntüleyen vatandaşlar olaya müdahale etse de araç sürücüsü bu duruma hiç aldırış etmedi. Gelen tepkiler üzerine köpeğin kendisine ait olduğunu söyleyen adam tepki gösteren kişilere sözlü olarak tacizde bulundu. Durumun Jandarmaya ihbar edilmesi üzerine jandarma ekipleri olaya müdahale etti. Köpeği aracının arkasına bağlayarak saatlerce sürükleyen adam jandarma tarafından gözaltına alındı. Sürüklenmekten bitkin düşen ve acı çeken köpek veterinere götürülerek tedavi altına alındı. Görüntülerin hızla yayılması üzerine binlerce kişiden bu olaya tepki yağdı. Köpeğin yürek sızlatan görüntüleri hayvanlara yapılan vahşetin acımasızlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

muğla köyceğiz köpek arabanın arkasına bağlanan köpek köpeğe yapılan işkence