Muğla'da Tüyler Ürperten Cinayet! 9 Yaşındaki Kızının Gözü Önünde Karısını Boğarak…

TAKİP ET

Muğla'da tartıştığı karısını öldüren cani kocanın işlediği korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, gözü dönmüş adam karısını 9 yaşındaki kızlarının gözü önünde yastıkla boğarak öldürdü.

Muğla’da tartıştığı karısını öldüren cani kocanın işlediği korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, gözü dönmüş adam karısını 9 yaşındaki kızlarının gözü önünde yastıkla boğarak öldürdü.

Olay, Muğla Yatağan ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 28 yaşındaki Nur Ş.’yi öldüren daha sonrada bileklerini keserek intihara kalkışan 38 yaşındaki Halis Ş.’nin ifadesi kan dondurdu. Eve geç geldiği için karısıyla tartıştığını söyleyen Halis Ş., kendini kaybettiğini ve eline geçirdiği yastıkla karısını boğduğunu söyledi. 

KARISINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ, BİLEKLERİNİ KESEREK İNTİHAR ETTİ

Kaynak işçisi olarak çalıştığı belirlenen 1 çocuk babası Halis Ş.’nin dün sabah işe gitmemesi üzerine mesai arkadaşları merak edip cep telefonuna ulaşmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Halis Ş.’nin evine gelerek zile basan mesai arkadaşları yine başarılı olamayınca bu kez durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla girdikleri evde Halis Ş. ve eşi Nur Ş.’yi yerde hareketsiz halde yatarken buldu. Çiftin 9 yaşında olan kızları E.Ş’nin ise odasında ağlarken bulunduğu öğrenildi. 

9 YAŞINDAKİ KIZININ GÖZÜ ÖNÜNDE KARISINI BOĞMUŞ

EV hanımı olduğu öğrenilen Nur Ş.’nin cansız bedeni olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken Halis Ş.’nin ise tedavi sonrasında Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü belirtildi. Halis Ş.’nin polise verdiği ifadede, karısıyla evlendiklerinden beri sürekli tartışma yaşadıklarını ve 2011’de ayrıldıktan sonra yeniden birleştiklerini ancak aynı sorunların devam ettiğini söyledi. Olay günü de eve geç geldiği için karısıyla tartışma yaşadıklarını söyleyen Halis Ş., kendini kaybettiğini ve eline geçirdiği yastıkla karısını boğarak öldürdüğünü ve pişman olduğunu söyledi. 

 

Muğla Yatağan Cinayet Kadın Boğma