Muğla'da Film Gibi Cinayet! Balkona Çıkarak Ateş Açtı, Yoldan Geçen Genci Vurarak Öldürdü

TAKİP ET

Muğla'da filmleri aratmayan bir cinayet meydana geldi. Psikolojisi bozuk olduğu öğrenilen ve psikolojik tedavi gören bir şahsın evinin balkonuna çıkarak ateş açtığı öğrenildi. Vücuduna iki kurşun isabet eden gencin olay yerinde can verdiği belirlendi.

Muğla’da filmleri aratmayan bir cinayet meydana geldi. Psikolojisi bozuk olduğu öğrenilen ve psikolojik tedavi gören bir şahsın evinin balkonuna çıkarak ateş açtığı öğrenildi. Vücuduna iki kurşun isabet eden gencin olay yerinde can verdiği belirlendi.

Olay, Muğla Yatağan ilçesi Esenköy Mahallesinde yaşandı. 31 yaşında olan ve psikolojik tedavi gördüğü belirlenen E.T’nin 35 yaşındaki İsmail Uyarı evinin balkonundan açtığı ateşle öldürdü. Uyar’ın sabah saatlerinde ineklerden sağdığı sütü süt toplama merkezine götürdüğü ve evine dönerken E.T tarafından açılan ateş sonucunda sokak ortasında vücuduna isabet ettiği kurşunla can verdiği öğrenildi. 

BALKONA ÇIKARAK ATEŞ AÇTI

Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 31 yaşındaki E.T’nin olayın yaşandığı yerde olan evinin balkonuna çıkarak ateş ettiği ve İsmail Uyar’ı vurarak öldürdüğü tespit edildi. E.T, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken evli ve 3 çocuk babası olan İsmail Uyar’ın cenazesinin otopsi yapılmak üzere Yatağan Devlet Hastanesi morguna götürüldüğü öğrenildi. 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayı haber alan ve olayın yaşandığı yere gelen İsmail Uyar’ın yakınlarının olay yerinde sinir krizi geçirdiği öğrenilirken cinayeti işleyen E.T’nin 5 yıldır psikolojik tedavi gördüğü tespit edildi.

 

Muğla Yatağan Esenköy Cinayet Balkon Psikolojik tedavi 1 Ölü Yol