Muğla'da Feci Kaza! Tur Midibüsü Devrildi 18 Turist Yaralandı!

TAKİP ET

Muğla'dan bir kötü haber daha geldi. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen kaza sonucu çoğu kadın ve çocuk olmak üzere çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrasında bir kötü haberde turistleri taşıyan bir midibüsten geldi. Muğla –Denizli karayolunda Rus turistleri taşıyan midibüsün devrildiği ve gelen ilk belirlemelere göre 18 turistin yaralandığı belirtildi.

Muğla’dan bir kötü haber daha geldi. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen kaza sonucu çoğu kadın ve çocuk olmak üzere çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrasında bir kötü haberde turistleri taşıyan bir midibüsten geldi. Muğla –Denizli karayolunda Rus turistleri taşıyan midibüsün devrildiği ve gelen ilk belirlemelere göre 18 turistin yaralandığı belirtildi.

Anneler gününde meydana gelen üzücü kazanın ardından Muğla’dan bir kötü haber daha geldi. Muğla’da devrilen bir tur midibüsünde 18 turistin yaralandığı bilgisi alındı. 

Tuncay Güngör’ün kullanmakta olduğu ve Denizli’den Muğla yönüne gitmekte olan ve içinde Rus turistleri taşımakta olan 45 HD 0924 plakalı midibüsün Muğla-Denizli karayolu Yaylaksöğüt mevkiinde devrildiği bilgisi alındı.
Kaza sonrasında gelen ihbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekibinin sevk edildiği bilgileri de alındı.
Kaza sonrasında yapılan ilk belirlemelere göre 18 turistin yaralandığı belirlendi. Yaralı turistler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ile özel bir hastanede tedavi altına alındığı bilgisi verildi. Yaşanan kaza sonrasında kaza bölgesinin ulaşım kontrollü olarak tek şeritten ulaşım sağlandığı belirtildi.

 

muğla tur otobüsü 10 yaralı muğla-denizli karayolunda kaza rus turistleri taşıyan midibüs