Muğla'da Bir Öğretmen Trafikte Kavga Ettiği Üniversite Öğrencisini Beyzbol Sopasıyla Döverek Hastanelik Etti!

TAKİP ET

Muğla'dan gelen habere göre Menteşe ilçesinde Yeniköy Mahallesinde Matematik öğretmenliği yapan Ş.K trafikte 24 yaşındaki Üniversite öğrencisi Uğur Coşkun Yürek ile tartıştı. Tartıştığı üniversite öğrencisini beyzbol sopasıyla döverek hastanelik ettiği iddia edilen öğretmen gözaltına alındı. Ş.K karakolda verdiği ifadesinin ardından serbest kalırken hastanelik olan genç savcılığa giderek öğretmenden şikayetçi oldu.

Muğla’dan gelen habere göre Menteşe ilçesinde Yeniköy Mahallesinde Matematik öğretmenliği yapan Ş.K trafikte 24 yaşındaki Üniversite öğrencisi Uğur Coşkun Yürek ile tartıştı. Tartıştığı üniversite öğrencisini beyzbol sopasıyla döverek hastanelik ettiği iddia edilen öğretmen gözaltına alındı. Ş.K karakolda verdiği ifadesinin ardından serbest kalırken hastanelik olan genç savcılığa giderek öğretmenden şikayetçi oldu.

24 yaşında olan ve üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Uğur Coşkun Yürek Muğla’nın Menteşe İlçesi Yeniköy Mahallesinde yanındaki kız arkadaşı ile motosiklete binerek yola çıktı. Motosikletle yolda ilerleyen gencin önüne karşıdan gelen Ş.K’nın kullandığı 48 AB 744 plakalı araç burun buruna kaldı. Öğretmen olduğu belirtilen otomobil sürücüsü Ş.K ve öğrenci Uğur Coşkun Yürek arasında tartışma çıktı. 

Tartışma giderek büyüdüğünde ise Ş.K aracından indi ve eline aldığı beyzbol sopasıyla 24 yaşındaki genç öğrenciye vurmaya başladı. Genç öğrenci yüzüne ve vücudunun değişik yerlerine darbe almaya başladı. Ağır darbeler alan genç kanlar içinde yere yığıldı. Kız arkadaşının gözü önünde öldüresiye darp edilen genç öğrenci olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Matematik öğretmeni olduğu belirtilen Ş.K ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hamdi Bey karakoluna götürülerek ifadesi alınan Ş.K ifadesi sonrasında serbest bırakıldı. Darp edilen ve oldukça ağır şekilde hastaneye kaldırılan öğrenci Uğur Coşkun Yüksel ise savcılığa giderek kendisini darp eden öğretmenden şikayetçi oldu. yaşanan olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

 

muğla öğrenci öğretmen tarafından darp edildi beyzbol sopasıyla darp öğrenci öğretmen