Muğla Valisi Çiçek'ten Feci Kaza İle İlgili Açıklama Geldi! 'En Hızlı Şekilde Gereken Yapılacak'!

TAKİP ET

Bugün Muğla'da meydana gelen kaza sonrasında Muğla Valisi Amir Çiçek'ten açıklama geldi. İzmir'den yola çıkan tur otobüsünün Muğla'da devrilmesi sonucunda son gelen belirlemelere göre 24 kişi hayatını kaybetti. Kazada 10 kişinin de yaralandığı bilgisi geldi. Muğla Valisi Amir Çiöek yaşanan üzücü kaza sonrasında açıklama yaptı.

Bugün Muğla’da meydana gelen kaza sonrasında Muğla Valisi Amir Çiçek’ten açıklama geldi. İzmir’den yola çıkan tur otobüsünün Muğla’da devrilmesi sonucunda son gelen belirlemelere göre 24 kişi hayatını kaybetti. Kazada 10 kişinin de yaralandığı bilgisi geldi. Muğla Valisi Amir Çiöek yaşanan üzücü kaza sonrasında açıklama yaptı.

Muğla’da tur otobüsünün şarampole yuvarlanması hakkında açıklama yapan Muğla Valisi Amir Çiçek, kazayla ilgili son belirlemelere göre 24 can kaybı yaşandığını ve 10 kişinin yaralandığını belirtti. Vali Çiçek 75. Yıl Salonunda yaptığı basın toplantısında kazanın yaşanmasından dolayı duyduğu üzüntüyü de dile getirdi.
Muğla Valisi Amir Çiçek yaptığı açıklamada, 

"(Kazanın oluş şekli) Büyük bir ihtimalle fren boşalıp virajı alamaması veya bu nedenle midibüsün bariyerlere çarpıp, karşı yola geçip, aşağı düşmesi şeklinde olduğu yönünde. Detaylar incelenecektir"
"Devrilen midibüs tamamen paramparça olmuş ve içindeki yolcularımız sağa sola dağılmış"
"Bu araç şirkete bağlı değil. Bildiğimiz ticari araç. Arkadaşlar gerekli kontrollerini yaptılar. Bir sıkıntı bulmadılar. Bir şirket değil de kişilerin kendilerinden kiralayarak sağladıkları bir araç"
Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla-Antalya karayolundaki kazanın meydana geliş şekliyle ilgili detayların incelendiğini belirterek, "Büyük bir ihtimalle fren boşalıp virajı alamaması veya bu nedenle midibüsün bariyerlere çarpıp, karşı yola geçip, aşağı düşmesi şeklinde olduğu yönünde." dedi.

Vali Çiçek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Acı hepimizin acısı, bizim de acımızdır. Yakınlarının ihtiyaçları olabilir. En hızlı şekilde gereken yapılacak. Bu vahim kazanın tekrar olmamasını diliyorum. Hepimiz üzüldük ama kazanın oluş şekli de önemlidir. Onunla ilgili arkadaşlarımız araştırma yapıyorlar. Henüz kesin bir şey söylemek mümkün değil ama büyük bir ihtimalle fren boşalıp virajı alamaması veya bu nedenle midibüsün bariyerlere çarpıp, karşı yola geçip, aşağı düşmesi şeklinde olduğu yönünde. Detaylar incelenecektir. Aracın sürücüsü de vefat etmiştir." dedi. 

 

muğla muğla valisi muğlada kaza amir çiçek izmir üzen kaza