Muğla'da zehirlenen bebek hayatını kaybetti, anne ve diğer çocuklar tedavi altında

TAKİP ET

Muğla'da, zehirlenme belirtileriyle hastaneye kaldırılan İnci Sandık ve 2 çocuğu tedaviye alındı, ancak 6 aylık bebeği Uraz Sandık maalesef hayatını kaybetti. Uraz bebeğin anne sütünden zehirlendiği tahmin edilirken, ailenin dün akşam tavuk yediği ve geçen günlerde evlerini ilaçladığı belirtildi.

Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde yaşayan İnci Sandık ile oğulları Sezai Talha, 6 aylık Uraz ve kızları Karya, sabah saatlerinde rahatsızlanarak Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Anne sütünden zehirlendiği düşünülen Uraz bebeğe doktorların müdahalesine rağmen hayat kurtarılamadı. Durumu ağır olan Karya Sandık ise ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. İnci Sandık ve oğlu Sezai Talha'nın durumlarının iyi olduğu bildirildi. Uraz bebeğin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÖLÜM SEBEPLERİ İNCELEMENİİN ARDINDAN BELLİ OLACAK

Ailenin dün akşam yemeğinde tavuk tükettiği ve geçen günlerde evlerini ilaçladığı ifade edildi. Zehirlenmenin tavuktan mı yoksa ilaçlamadan mı kaynaklandığı, yapılan inceleme sonucunda ortaya çıkacaktır.

Muğla anne bebek zehirlenme