Muğla'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

TAKİP ET

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazası, büyük bir üzüntüye neden oldu. Kazada, bir otomobilin karşı şeride geçip cipe çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde çevre yolunda meydana geldi. Eski Bölge kavşağından Otogar kavşağı yönüne giden İsmail Macaroğlu (42), kontrolünü yitirerek karşı şeride geçti ve Orhan Turgay (39) tarafından yönetilen ciple çarpıştı. Kazada İsmail Macaroğlu hayatını kaybederken, Funda Turgay (44), eşi Orhan Turgay ve çocukları Oğuzhan (6) yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonucu polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Ancak, Funda Turgay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaşamını yitiren İsmail Macaroğlu'nun cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu acı kaza, bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu.

Muğla trafik kazası ölüm haberi