Müge Anlı'da Kayıp Adamın Erkek Sevgilisi Canlı Yayında!

TAKİP ET

Ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren anlar yaşadı. Kayıp olan Murat Tekin'in erkek sevgilisi canlı yayına çıktı.

Ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren anlar yaşadı. Kayıp olan Murat Tekin'in erkek sevgilisi canlı yayına çıktı.

Hafta içi her sabah ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olaylar her geçen gün ekran başındakilere hayrete düşürmeye devam ediyor. Bulunan kayıplar, çözülen cinayetler ve daha pek çok olayı tüm ciddiyeti ile ele alan Müge Anlı bu sefer yaşanan olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

Aydın'da yaşanan esrarengiz kayıp sonrasında Murat Tekin isimli şahsın başına ne geldiği çözülmeye çalışılıyor. Bir süredir Aydın Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Murat Tekin isimli evli ve 3 çocuk babası adamın ortadan kaybolması ailesini de endişelendirdi. Karısı ve kayınvalidesinin ekranlarda yaptığı çelişkili açıklamalar son derece dikkat çekmişti. 

ERKEK SEVGİLİSİ CANLI YAYINA KATILDI

Sabah saatlerinde canlı olarak yayınlanan programda ilginç anlar yaşandı. Kayıp adamın bir erkek sevgilisi olduğu iddia edilmişti. Bunun üzerine güvenlik kameralarında elinde ağır bir valizle gittiği görülen adamın bir ara tarihi eser kaçakçılığı yaptığı öğrenildi. Canlı yayına katılan konuşma engeli olan Engin Elekçi canlı yayına katılarak bir gün parkta alkol alırken kendisine yardım ettiğini ve kendisine aşık olduğunu dile getirerek şaşkınlığa sebep oldu. Esrarengiz kayıp hakkında yeni iddialar ortaya çıkarken henüz kayıp hakkında kesin bir bilgiye ulaşılamadığı öğrenildi. 

müge anlı murat tekin erkek sevgili şoku atv