Müge Anlı'da İğrenç Olay Aydınlanıyor!

TAKİP ET

Müge Anlı'da işlenen kayıp anne kız olayının ardından gasp, şantaj,tecavüz ve cinayet çıkarken olayı yalanlayan eniştenin tüm cinayetleri işlediği iddia edildi.

Son zamanlarda Müge Anlı'nın programında işlenen bir konunun detayları ekran başındaki binlerce kişinin de midesini bulandırmaya başladı. Meryem Tahnal ile kızı Melike Tahnal'ın 11 yıldır kayıp olmasının ardından olay örgüsü yeniden ele alındı. Ailede enişte olduğu öğrenilen Tuncer Ustael isimli adamın kadınlara ve çocuklara işkence yaparak hepsine pek çok istediğini yaptırdığı öğrenildi. 

Olayın detayları her geçen gün mide bulandırmaya devam ediyor. Baldızı olan Meryem Tahnal'ın 11 yıldır ortada olmamasının ardından konu yeniden işlenmeye devam ediyor. Yuncer isimli enişte ise ailede ve yakın çevrede kendisini cini hoca olarak tanıttığı için pek çok kişiyi etkisi altına almış durumda. Baldızının kocasının öldürülmesinin ardından eniştenin ailede söz sahibi olduğu öğreniliyor. 

ENİŞTE HERKESİ HOCAYIM DİYE KANDIRMIŞ

Meryem'in ise kendi kocasını öldürdüğü için enişte tarafından tüm tehditlere boyun eğiyor. Tehdit ile genç kadına tecavüz ettiği, kredi çektirerek araba aldırdığı öğreniliyor. Tüm aileyi ise 'Ahmet'in ailesi organ mafyası ve sizi öldürmek için peşinizde' diyerek kandırıyor. aile damatlarına inandığı için bir araba içerisinde göçebe hayatı yaşamaya başlıyorlar. 

Tehdit ve şiddet gösterdiği Meryem'in kızı Melike'ye de tecavüz eden enişte kız çocuğunun hamile kalmasından endişe ederek ispirto içiriyor. Bunun üzerine küçük kız çocuğu da ölüyor. Canlı yayına pek çok görgü tanığı bağlanarak eniştenin yaptıklarını anlattı. Bunun üzerine sır perdesi aralanmaya başladı. Konu hakkındaki soruşturma derinleştirildi. 

tuncer ustael müge anlı olay