Müge Anlı'da Aranıyordu! 11 Yaşındaki Ali Atabey Ölü Bulundu

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Haziran 2019 yeni bölümde 11 yaşındaki Ali Atabey aranıyordu. Bayramdan bu yana Kayıp olan küçük çocuğu bulmak için dedesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Küçük çocuğun fotoğrafının yayınlanmasından Kısa bir süre sonra acı haber geldi. Çocuğun ölü bulunduğu yer akıllarda büyük soru işaretlerine neden oldu.

Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert de bugün yeni bir acı haber geldi. Bayram sonrası programı açarken bayramda olumsuz bir olay yaşanmadı için şükreden Müge Anlı acı haberle yıkıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün katılan bir dede 11 yaşındaki torunu Ali Atabey’i arıyordu. Ramazan Bayramında ortadan kaybolan küçük çocuğu aile kendi imkanları ile aradı ancak herhangi bir sonuç alamadı. Son çare olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran aileye çok kısa süre içerisinde acı haber verildi.

ÖLÜ BULUNDU

Halkalı'da kaydolan Ali Atabey, Aslında evlerine yakın bir noktada bir araç ve duvar arasında sıkışmış şekilde ölü olarak bulundu. Küçük çocuğun park halindeki aracın arasına nasıl sıkıştırıp kafalarda soru işareti bıraktı da Müge Anlı bu konuya açıklık getirdi. Arabaları çok seven Ali, Muhtemelen park halindeki aracın içerisine merak ederek arka kapıdan girdi ancak arka Kapıyı içeriden açamadığı için ön camı kırarak duvar tarafından çıkmaya çalıştı. Araç ve duvarın arasındaki mesafenin çok kısa olması aynı zamanda çocuğun da biraz kilolu olması nedeniyle buraya sıkıştığı tahmin ediliyor.
Müge Anlı bugün canlı yayın sırasında küçük çocuğun Epilepsi hastası olduğunu ve burada panik yaparak epilepsi nöbeti geçirmesi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceğini söyledi.

BAYRAM TATİLİ OLMASI NEDENİYLE KİMSE GÖRMEDİ

Bölgenin altında bir fabrika bölgesi olduğu ama bayram tatili nedeniyle hiç kimsenin bulunmadığı ve bu yüzden de küçük çocuğunun öldüğünü kimsenin farketmediği düşünülüyor.

Kaynak: 

müge anlı ali atabey halkalıda kaybolan ali atabey müge anlı 10 haziran 2019