Müge Anlı saat kaçta başlıyor? Aleyna Çakır olayı ne?

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevilen yüzü Müge Anlı, uzun yıllardır ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında oldukça başarılı işlere imza atarak pek çok konuya çözüm getirdi. Başarılı gazetecinin herkesi ekrana kilitleyen programına taşınan konular ülke gündeminde de geniş bir şekilde yerini alırken son olarak tüm Türkiye'yi derinden sarsan Aleyna Çakır olayı programın gündemine oturdu.

ATV ekranlarının sevilen yüzü Müge Anlı, uzun yıllardır ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında oldukça başarılı işlere imza atarak pek çok konuya çözüm getirdi. Başarılı gazetecinin herkesi ekrana kilitleyen programına taşınan konular ülke gündeminde de geniş bir şekilde yerini alırken son olarak tüm Türkiye’yi derinden sarsan Aleyna Çakır olayı programın gündemine oturdu. Henüz gençliğinin baharında olan Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümünü stüdyoya taşıyan Müge Anlı, bu olayı araştırması sebebiyle genç kızın ölümünden şüpheli tutulan Ümit Can Uygun’dan tehdit almıştı. Son olarak Ümit Can Uygun’un annesinin intiharı ve ölümünden Müge Anlı’yı sorumlu tutması herkesin tepkisine neden oldu. Tüm bu yaşananlara Müge Anlı’nın ne cevap vereceği ise merak edilmeye başlandı.

Müge Anlı Canlı Yayını Saat Kaçta Başlıyor?

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumuyla canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in ne saat kaçta yayınlandığı merakla araştırılmaya başlandı. Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun’un ölümünün ardından herkes gözlerini Müge Anlı’ya çevirirken programın bundan sonraki sürecinde Aleyna Çakır konusunun ele alınıp alınmayacağı da merak edilen başka bir konu oldu. Tüm Türkiye’nin gözünü çevirdiği Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10.00’da başlıyor ve canlı olarak yayınlanıyor.



Aleyna Çakır Olayı

Geçtiğimiz Haziran ayında Ankara’daki evinde bornoz kuşağına asılı şekilde bulunan ve intihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır isimli genç kızın ölümünden eski sevgilisi Ümit Can Uygun sorumlu tutuluyor. Genç kızın anne ve babası şüpheli ölümü stüdyosuna taşıyan Müge Anlı’da günlerdir seslerini duyurmaya ve adalet aramaya devam ediyor. Tüm Türkiye’nin takip ettiği Aleyna Çakır olayında son olarak şüpheli Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun’un Sosyal Hizmetler’de çalıştığı ve buradaki genç kızları gece hayatına yönlendirdiği öne sürülmüştü. Canlı yayında ortaya atılan iddiaları ihbar kabul eden Bakanlık ise hemen düğmeye basmış ve Gülay Uygun hakkında soruşturma başlatmıştı. Hakkında soruşturma başlatılan Gülay Uygun, ormanlık bir alanda ölü olarak bulundu. Annenin intihardan önce bir mektup yazdığı ve mektupta ölümünden Müge Anlı’nın sorumlu olduğunu belirttiği iddia edildi. 



Ümit Can Uygun’dan Açıklama

Aleyna Çakır’ın ölümünden sorumlu tutulan ve annesi de şüpheli bir şekilde ölen Ümit Can Uygun ise annesinin ölümünün ardından kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Yanında babası ve avukatı bulunan Uygun, annesi hakkında çıkan iddiaları yalanladı ve Müge Anlı’yı hedef göstermeye devam etti.

 

müge anlı ümit can