Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Ocak 2019 Son Bölüm! Palu Ailesi ve Tuncer Ustael Hakkında Şok Eden Gerçekler

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Ocak 2019 son bölüm de yine Palu ailesi ve Tuncay Ustael yaptıkları herkesi şoke etmeye devam ediyor. Cinayet istismar tecavüz Büyü ne ararsanız olan Palu ailesinde var. Peki Müge Anlı 7 Ocak 2019 son bölüm de neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde neler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yine canlı yayın ile siz değerli izleyicilerin karşısına çıkıyor. Türk televizyon tarihinin en ilginç ve akıl almaz olayında işleyen Müge Anlı bugün olayla ilgili şok detaylar verdi. Müge Anlı yayın açılışında Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin İstanbul'a gelerek Tuncay Ustael ve Palu ailesi ile Tekrar görüştüğünü ve yeni sorular yönelttiği ne açıkladı. Meryem Tahnal’ı kimi neden öldürdü? Enişte Tuncer Ustael Meryem'i annesini öldürüp gömdüğünü iddia ederken aile ise daha önce verdikleri ifadede Tuncer'in bu cinayeti işlediğini iddia etmişti. Yeniden kayınvalidesine hedef alan damat Tuncer, Kendisine yöneltilen hiçbir suçlamayı ise kabul etmiyor.

TÜRKİYE BU OLAYI KONUŞUYOR

Palu ailesinin Başından Geçenler Tüm Türkiye'nin gündeminde. Kocaeli polisi anne hava Palu ile de otelde bir görüşme gerçekleştirdi. Anne bir şey bilmediğini söylese de damat Tuncer anneyi Hedef almaya devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Ocak 2019 müge anlı 7 ocak 2019 müge anlı ile tatlı sert müge anlı palu ailesi müge anlı tuncer ustael müge anlı meryem tahnal