Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Kasım 2019 yeni bölümde vahşice öldürülen Gülümser Bulut cinayetinde sıcak gelişme

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Kasım 2019 yeni bölüm ile ekranlara geliyor. İzmir'de vahşi bir şekilde öldürülen daha sonra kefenlenerek yatağın altına konulan Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili bugün sıcak renk gelişmeler yaşandı. Müge Anlı 7 Kasım 2019 canlı yayında cinayetle ilgili yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Kasım 2019 yeni bölümde bir süredir konuşulan Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili son dakika gelişmeler yaşanıyor. İzmir'de yaşayan Gülümser Bulut, kayıp olarak arandığı sırada evindeki bazanın içinde kefenlenmiş şekilde ölü bulunmuştu. Gülümser Bulut'un kızı cinayet suçlamasıyla tutuklanmış ve cezaevine konulmuştu. Ancak daha sonra Yunus isimli 1 kişinin de eve gittiği ortaya çıkınca Gülümser Bulut'un kızı tahliye edilmişti.

Kadın cinayetinden 15 yıl cezaevinde kalmıştı

Gülümser Bulut'un evine gittiği belirlenen Yunus isimli kişi daha önce bu eve gitmediğini söylemişti ancak polis ekipleri yaptıkları incelemeler sonucunda eve gittiğini tespit etti. Daha önce de bir kadın cinayetinden 15 yıl cezaevinde kalan Yunus isimli kişi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına canlı bağlantı yaptı ancak kesinlikle yaşanan olayla ilgisi olmadığını söyledi. Yunus kahramanın avukatı da canlı yayına katılarak Hatice Ayhan'ın cesedi bulma dakikaları ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapmıştı. 

Yunus Kahraman tutuklandı

Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili olarak yeniden gözaltına alınan Yunus Kahraman dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen karar sonrasında tutuklanan Yunus Kahraman cezaevine gönderildi. Hatice Ayhan'ın avukatı Mehmet Bey mahkemeye gidip görgü tanığının ifadesi ile başvurması üzerine Yunus kahramanın gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert Gülümser Bulut