Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Kasım 2019 Nilgün Şimşek olayında son durum

TAKİP ET

ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Kasım 2019 yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Müge Anlı'da kayıp Nilgün Şimşek ile ilgili her geçen gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor ve izleyiciler şaşkına dönüyor.

ATV ekranlarında araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Kasım 2019 yeni bölümü ile bugün ekranlara geliyor. Hatay'ın İskenderun ilçesinde 4 Nisan 2017 tarihinde ortadan kaybolan Nilgün Şimşek ile ilgili bir ipucu aranırken, her geçen gün ortaya yeni gerçekler çıkıyor ve ekran başında izleyen izleyiciler şaşkına dönüyor. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan eşi Mustafa Şimşek’ini ise herkese öldüğünü söyleyip cenaze töreni düzenlediği, Nilgün Şimşek'in başına neler geldi? 4 Kasım Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümde yaşananlar haberimizin devamında...

Almanya'da öldü demişti

Nilgün Şimşek 4 Nisan 2017 tarihinde ortadan kaybolmuş eşi ise çevresinde bulunan herkese, Nilgün Hanım'ın Almanya'ya gittiğini pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğünü daha sonra da hayatını kaybettiğini söylemişti. Mustafa Şimşek yakınlarına eşinin cenazesini uçakla geldiğini kendisinin de alıp Zonguldak'ta defnettiğini de söyledi. Ancak bir süre sonra çocukları şüphelenmeye başladı ve polise şikayetçi oldu. Tutuklanarak yaklaşık 2 yıl boyunca cezaevinde kalan Mustafa Şimşek tahliye edildi.

Kız kardeşine annesi canlı yayında arıyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Kasım 2019 yeni bölümde canlı yayında Nilgün Şimşek'in annesi ve kız kardeşi aramaya devam ediyor. Müge Anlı ise her şeyin açık açık ortada olduğunu bu kadının başına bir şey geldiğini ve Mustafa Şimşek tarafından öldürüldüğünü söylüyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Müge Anlı