Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Ekim 2018 - Nazmiye Oruçoğlu'nu Kim, Neden Öldürdü?

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Ekim 2018 yeni bölümde Bugün yine Nazmiye Oruçoğlu cinayeti konuşuluyor. Yapılan DNA testi sonucunda eski bir minibüsün bagajında bulunan cesedin Nazmiye oruç olduğunu ait olduğu ortaya çıktı. Peki, Nazmiye Oruçoğlu kim ve neden öldürdü? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yaşananlar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün canlı yayında yine Nazmiye Oruçoğlu cinayetini işliyor. Gayrimenkul zengini kadının ayrıldığı 2 eşi ve eski sevgilisi ile para sorunu yaşadığı anlatılmıştı. Acı Haber dün Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında geldi. Daha önce bir minibüs bagajında bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesi için DNA testi yapılmıştı. Cesedin Nazmiye Oruçoğlu’na ait olduğu anlaşıldı.

Müge Anlı programına başvuran ile İstanbul'da oturan ve çok sayıda gayrimenkulü olduğunu belirttikleri Nazmiye Oruçoğlu içinde 45 yaşındaki kız kardeşlerinin 6 Eylül tarihinden bu yana kayıp olduğunu söylemişti. Müge Anlı tarafından yapılan araştırmalar sırasında Cendere yolunda bir minibüsün bagajında kadın cesedi bulunmuştu. Müge Anlı aynı zamanda yaptığı araştırmalar sonucunda kadının son olarak eski eşi ile görüştüğünü belirledi. Her ne kadar eski eş bu durumu kabul etmese de kamera kayıtlarından birlikte oldukları ortaya çıktı. 

CEP TELEFONU SİNYALİ ADLİYE YAKININDA KESİLDİ

Diğer yandan polis ekipleri de yaptıkları araştırmada Nazmiye oruç oğlunun cep telefonu sinyalinin en son Çağlayan Adliyesi yakınlarında kesildiğini belirledi. Görgü tanıkları cesedin bulunduğu aracın yakında başka bir arabanın yakınlaştığını söylemesi üzerine gözler Eski eşin üzerine çevrildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında telefonla bağlanan eski eş ise olayla hiçbir ilgisi olmadığını anlattı.

 

müge anlı ile tatlı sert 30 ekim 2018 müge anlı 30 ekim 2018 müge anlı ile tatlı sert bugün müge anlı nazmiye oruçoğlu müge anlı gayrimenkul zengini kadın