Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ekim Canlı Yayın - Interpol Tarafından Yakalanan Ali Rıza Eraslan, Berzan Akkuş'a Ne Yaptı?

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ekim 2018 canlı yayını ile Bugün yine izleyenleri ekran başındaki eklemeye devam ediyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan programda Bugün en çok merak edilen konulardan biri Berzan Akkuş. Dün canlı yayında Müge Anlı bir açıklama yaparak Berzan Akkuş'u kaçıran enişte Ali Rıza eraslan'ın İnterpol tarafından İran'dan getirildiğini söylemişti. Peki, Berzan Akkuş nerede? Sedanur Güzel'in otopsi sonucu çıktı mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yeni bölümü ile yine izleyenlere ekran başına kilitlemeyi başardı. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan ve gündeme damga vuran konuları işleyen Müge Anlı’nın yayınlanan canlı yayında Mart ayından beri Kayıp olan Berzan Akkuş'u kaçırdığı iddia edilen enişte Ali Rıza eraslan'ın İran'da İnterpol tarafından yakalandığı ve Türkiye'ye getirildiğini duyurdu. Fakat mart ayından beri ortada olmayan Berzan, kayıp mı yoksa ölümü hala bilinmiyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında en merak edilen konulardan biride Sedanur güzelin otopsi sonucu çıktı mı sorusu oldu. Kars'ın Kağızman ilçesinde Müge Anlı'nın ekibi gelecek bir sonucu bekliyor.

Müge Anlı 3 Ekim 2018 yeni bölümde aslında gündemde birçok konu var. Bu konulardan biri de Trabzon’da kaybolan 95 yaşındaki Hasan Kalkan. Hasan Kalkan'ın kayıp olmasından dolayı aile torun Esma'yı sorumlu tutuyor. Esma canlı yayında yaptığı çelişkili açıklamalarla şimşekleri üzerine çekiyor. İşte 3 Ekim 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında yaşananlar...

BERZAN AKKUŞ KAYIP MI ÖLDÜ MÜ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün canlı yayında programa Berzan Akkuş’un annesi ve ağabeyi güneyi konuk etti. Berzan Akkuş Mart ayında Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde kaybolmuş ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Aylardır Berzan’dan haber alınamayan aile enişte Ali Rıza Eraslan’ın yakalanmasıyla rahat bir nefes aldı fakat hala berzanın nerede olduğu bilinmiyor. İnterpol tarafından Türkiye'ye getirildikten sonra Doğubeyazıt ilçesinde sorguya alınan Ali Rıza eraslan'ın Berzan konusunda neler söyleyeceğim merak ediliyor. Diğer yandan Sedanur güzelin otopsi sonucu için Kars'ın Kağızman ilçesinde bekleyen Müge Anlı'nın ekibi de bu gelişmeyle birlikte Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesine hareket etti.

CEMRE BARDA MI ÇALIŞIYOR?

Müge Anlı 3 Ekim canlı yayında konuşulan diğer konu ise İstanbul Sefaköy'de bulunan evlerinden kaçar Cemre oldu. Daha önce de evden kaçan ve bunun üzerine yerleştirilen Cemre yurttan izinli olarak geldi evinden bir kez daha kaçtı. Aile ve Müge Anlı Cemre'nin erkek arkadaşı Fatih'in yanında olduğunu düşündü Fakat bugün canlı yayına telefonla katılan kişilerin yaptığı ihbarlarla Cemre'nin Kadıköy'de bir barda çalıştığı öne sürüldü. Yaşanan gelişmelerin ardından Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve Cemre’yi aramaya başladı.

 

3 Ekim 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı 3 Ekim 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün Sedanur güzelin otopsi sonucu çıktı mı berzan akkuş interpol son dakika