Müge Anlı İle Tatlı Sert 29 Kasım Son Bölümde Herkesi Şok Eden Olay! Kocasını Başkası İle Aldattı, Şu Anda…

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Kasım 2018 yeni bölümde yine ilginç anlar ekranda. Atv'de yayınlanan Müge Anlı programına başvuran bir Birgül Memiş, 4 yaşındaki oğlunu eski eşinin kendisine göstermediğini iddia etti. Ancak genç kadının ilk eşini başka bir erkekle aldattı ve şu anda da üçüncü bir kişi ile daha birlikte olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı 29 Kasım 2018 son bölümde Sedanur güzel cinayeti ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eski eşinin 4 yaşındaki oğlunu kendisine göstermediğini iddia eden Birgül Memiş'in hikayesi Herkesi şaşkına çevirdi. Şu anda 24 yaşında olan genç kadının eski eşi ile evliyken başka bir adamdan çocuk yaptığı ve daha sonra da o adamla ayrılarak şu anda başka biriyle İmam nikahlı olduğu öğrenildi. Ilk evliliğini 18 yaşında yapan ve ilk hocası Faruk Bey'in çocuğun kendisinden olmadığını bildiği halde velayetini üzerine aldığı iddia iddia eden bir Birgül Memiş, yayında şunları söyledi, "18 yaşında ailemin zoruyla evlenmeye mecbur bırakıldım. Kocamı sevmiyordum. Evli olduğum süreçte annemle birlikte bitmiş inşaatları temizliyorduk. Orada birisiyle tanıştım ve çocuk ondan oldu." Bu sırada programın sunucusu Müge Anlı, "Faruk Bey, kendisinden olmadığını bildiği halde neden çocuğu vermiyor?" şeklinde bir soru yöneltti. Genç kadın bu soruya ise, "Eski eşim bana inat çocuğumu vermiyor. Çünkü benimle barışmak istiyor. Ama ben evliyim. Onunla barışmak istemiyorum" yanıtını verdi. Birgül Memiş, daha sonra açıklamasının devamında, "İlk eşimin çocuğu olmuyordu. 2,5-3 sene beraber yaşadık. Bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu" diye konuştu. 

SEDANUR GÜZEL OLAYI

Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Kasım son bölümünde Geçtiğimiz aylarda işlenen Sedanur güzel cinayetine ilişkin bilgiler de verildi. Müge Anlı köyde herkesin Tedirgin olduğunu hala otopsi raporunun açıklanmadığını söyledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine konuşan Sedanur Güzel’in Babası da bir an önce cinayetini aydınlanmasını istediklerini Çünkü köyde Huzurum Kalmadı onu dile getirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Kasım Müge Anlı 29 kasım müge anlı son bölüm Müge Anlı ile tatlı sert bugün