Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 2018 Ağızları Açık Bırakan Olay! Muskalar, Büyüler, Cinayetler...

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 2018 son bölümde işlenen konu akıllara durgunluk verdi. Müge Anlı'nın programına konuk olan Palu ailesinin anlattıkları herkesin ağzını açık bıraktı. İşte Müge Anlı 25 Aralık 2018 son bölümde yaşananlar.

Atv'nin izlenme rekorları kıran Gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 2018 yeni bölümüyle bugün ekranlara geliyor. Müge Anlı canlı yayınında Dün gözaltına alınan ailenin damada Tuncer Ustael’in tutuklandığı açıklandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün son bölümde akıl almaz olaylar zinciri herkesin ağzını açık bırakmaya yetti. Damat Tuncer Ustael’in cinayet zanlısı olarak gösterilmesi aynı zamanda birden fazla kişiye cani şekilde öldürdüğünü iddia edilmesi izleyenleri şaşkına çevirdi. Daha Sonra da damadın GBT sine bakan polis ekipleri stüdyoya geldi ve başka suçtan tutuklama kararı bulunan damadı gözaltına alarak götürdü. İşte Müge Anlı 25 Aralık son bölümde yaşananlar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde peşpeşe canlı yayında itiraflar gelmiş daha sonra yaşlı kadın korkutulduğu için başkalarını katil olarak suçladığını öne sürmüştü. Ortaya çıkan akıl almaz olaylar zincirinde Ailenin kızı ve damadı da programa konuk oldu. 

"HEM KATİLLER HEM İŞKENCECİ"

Programda damat Tuncay Ustael söz alarak Kendisinin de konuşmak istediğini ve gerçekleri anlatmak istediğini söyledi. Kendisinin katil olduğunu iddia eden kayınvalidesi Havva Palu'nun bir katil olduğunu Iddia eden damat sözleri ile tam dondurdu. Çok geçmeden de stüdyo ya Gelen Polis ekipleri damadı gözaltına alarak götürdü. Daha önce devlet tarafından atanan psikolog saldırdığı öğrenilen damat bu suçu nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AKIL ALMAZ İDDİALAR

Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 2018 son bölümde ise akıl almaz iddialar gündeme gelmeye devam etti. Aslında aynı aile üyeleri olan Palu ve Ustael aileleri Polis ve savcıya varana kadar herkesi suçladı. Bugün Havva Palu’nun Babası da canlı yayına katıldı. Kayıp torunu ve torununun kızı hakkında konuşan dede ikisini de damat Tuncay Ustael’in öldürdüğüne inandığını söyledi. Ustael ailesinin yaşadığı mahallede çekim yapan Müge Anlı ekibi burada komşularla da bir röportaj gerçekleştirdi.

MUSKA ARAMAK İÇİN EVİN DUVARLARINI KAZMIŞLAR

Aynı ailenin yıllar önce Esra Ceyhan'ın hazırlayıp sunduğu bir programa katıldığı ve Burada da aynı olayların gündeme geldiği belirtildi. Programın yöneticilerinden olan kebriye Hanım o dönemde de o programı kendisinin yönettiğini ve ailenin o zaman da bir söylediğinin diğerini tutmadığını dile getirdi. kebriye Hanım o dönemde polislerin Ailenin evine gittiğini ve duvarlarda muska aranmak için her yerin delik deşik edildiğini gördüklerini söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 2018 Müge Anlı 25 Aralık 25 aralık müge anlı müge anlı son bölüm müge anlı bugün müge anlı ile tatlı sert bugün müge anlı ile tatlı sert son bölüm