Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ocak 2019 Son Bölüm! Çiğdem Çakırer Kardeşini Öldüren Kocasına Yardım Etti Mi?

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ocak 2019 yeni bölüm de yine ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Lise öğrencisi Filiz Karadavut cinayeti ile ilgili her geçen dakika yeni gelişmeler yaşanıyor. Abla Çiğdem Çakırer söylediği sözlerle canlı yayında herkesin akıllarına durgunluk verdi. Peki, Müge Anlı 21 Ocak 2019 son bölümde neler yaşandı? Çiğdem Çakırer kardeşini öldüren kocasına yardım etti mi?

ATV ekranlarının Fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile yine izlenme rekorları kırıyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ocak 2019 yeni bölümde de ilginç bir olay yaşanıyor. 16 yıl önce ortadan kaybolan ve 4 yıl önce eniştesi tutuklanan Filiz Karadavut cinayetinde ablanın iddiaları kafaları karıştırdı. Filiz Karadavut’un ablası Çiğdem Çakırer eşinin cinayeti istemediğini ve kardeşinin hala yaşadığını öne sürdü. Peki, Müge Anlı 21 Ocak 2019 son bölüm de neler oldu? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün canlı yayında yaşananlar...

ENİŞTE YER GÖSTERDİ CESET BULUNAMADI

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümde 16 yaşındaki Filiz Karadavut’un cesedi aranmaya devam ediyor. Işte Umut Çakırer katil zanlısı olarak tutuklanırken abla Çiğdem Çakırer ise canlı yayında şok iddialarda bulunuyor. Eniştenin gösterdiği yerde ceset bulunamazken abla ise canlı yayında kardeşini gördüğünü ve ölmediğini iddia ediyor. Ablanın çelişkili ifadeleri nedeniyle sakladığı bir şey olduğu düşünülüyor.

ABLA CİNAYETE YARDIM MI ETTİ?

Müge Anlı yeni bölümde ise ablanın cinayete yardım edip etmediği iddiaları gündeme geldi. Sürekli kocasını koruyan ablanın bu ifadeleri nedeniyle eşine cinayete yardım ettiği ve eşinin de onu tehdit ederek sindirdiği düşünülüyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ocak 2019 Müge Anlı 21 Ocak 2019 Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı yeni bölüm Müge anlı son bölüm müge anlı filiz karadavut müge anlı çiğdem çakırer müge anlı ile tatlı sert bugün