Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Kasım 2018 Son Bölümde Kan Donduran Olay! 14 Yaşındaki Kızı Kaçırıp, Babasını Öldürdüler

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Kasım 2018 canlı yayınında bu ayın başında yaşanan olay kan dondurdu. Gaziantep'te meydana gelen olayda 30 yaşındaki Aycan Gezer canlı yayına katılarak Başından geçenleri anlattı. 14 yaşındaki kızın kaçırılması ile başlayan ve babasının öldürülmesi ile sonuçlanan olayda kız hala kayıp. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün canlı yayında yaşananlar…

ATV’nin Fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yeni bir dosyayı açtı. Gaziantep'te kasım ayının başında yaşanan olayda Ercan Gezer öldürüldü. Müge Anlı yeni bölümde masaya yatırılan konuda 30 yaşındaki Aycan Gezer Kayıp olan kızını bulmak için programa başvurdu. Ayrıca 2 Kasım'da yaşanan cinayet ile ilgili önemli şeyler söyledi.

14 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRIP, BABASINI ÖLDÜRDÜLER

Müge Anlı 21 Kasım 2018 canlı yayınında anlatılanlara göre Gaziantep'te yaşayan Gezer ailesinin 14 yaşındaki küçük kızı Sevil 2 Kasım günü Uğur Dişçi tarafından kaçırıldı. Kızını almak için Dişçinin evine giden Baba Ercan Gezer burada gencin akrabaları tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Şu anda hamile olan anne Aycan Gezer ve üç çocuğu arkada kaldı. Kızının kaçırılması ve kocasının öldürülmesi ile ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında açıklama yapan Aycan Gezer, "Kızımı kaçırdılar. Eşim kaçıranların evine gidip kızımı almak istedi. Orada kocamı pompalı tüfekle öldürdüler"  ifadelerini kullandı. 14 yaşındaki kızımın başına bir şey gelmesinden endişe ettiğini söyleyen anne Gezer, Kızının kayıp olması nedeniyle kocasının ölüm acısını bile yaşayamadığını anlattı. 

ONLARIN DA 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU KAYIP

Diğer yandan Aycan Gezer Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yaptığı sırada bir başvuru daha geldi. Birbirinden habersiz olarak yapılan 2 başvuruda diğer başvurunun tarafı ise Dişçi ailesiydi. Dişçi ailesinin üyelerinden birinin 5 yaşındaki kız çocuğu da şu anda kayıp olarak aranıyor.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 kasım 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm Müge Anlı 21 Kasım 2018 Müge Anlı bugün Müge Anlı son bölüm