Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül Canlı Yayın - 9 Yaşındaki Sedanur'un Başına Ne Geldi?

TAKİP ET

ATV ekranlarının Fenomen Gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül 2018 canlı yayın ile bugün ekranlara geliyor. Müge Anlı haftanın son gününde yine Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Seda nurun bulunması için elinden geleni yapıyor. Peki, 9 yaşındaki Sedanur'un başına ne geldi? Kayıp Sedanur ile ilgili yaşanan son gelişmeler neler? Müge Anlı 21 Eylül canlı yayında neler yaşandı?

ATV ekranlarının Fenomen Gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül 2018 canlı yayın ile bugün ekranlara geliyor. Müge Anlı haftanın son gününde yine Kars’ın Kağızman ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Seda nurun bulunması için elinden geleni yapıyor. Peki, 9 yaşındaki Sedanur’un başına ne geldi? Kayıp Sedanur ile ilgili yaşanan son gelişmeler neler? Müge Anlı 21 Eylül canlı yayında neler yaşandı?

21 Eylül 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında yaşananları sizlere haberimizde aktarmaya devam ediyoruz. Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yine kayıp Sedanur aranıyor. Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı paslı köyünde pazar günü kaybolan küçük Seda Nurdan hala haber yok. Dün Seda nurun komşusu olan ve en son Sedanur gördüğü iddia edilen kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Cezaevi firarisi olduğu öğrenilen şahsın Seda nurun kaybolması ile bir ilgisi olup olmadığı araştırılıyor. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül 2018 son bölümde yaşananlar...

SAZLIK ALANDA ARAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Küçük Seda nurun bulunabilmesi için Dün köye 4 kilometre uzaklıkta bulunan sazlık ve bataklık alanda arama çalışması başlatılmıştı. İş makinelerinin de yardımı ile yürütülen arama çalışmalarında herhangi bir sonuç alınamadı. Ekipler bataklık bölgeye güçlükle de olsa didik didik ararken Sedanur’dan herhangi bir rastlanmadı.

HİMMET BEYİN ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALARI
Diğer yandan stüdyoya katılan köyde yaşayan ve ailenin komşusu olan Himmet beyin çelişkili açıklamaları bugün tepki çekti.  Himmet Bey Pazar günü düğün için köyde olmadığını söylemişti fakat telefonla katılan bir muhtar Mehmet Bey'in kendi köylerine düğüne Geldiğini iddia ettiği fakat köylerinde böyle bir düğün olmadığını söyledi. Bunun üzerine Himmet Bey pazar günü Kağızman ilçe merkezine düğün için gittiğini fakat düğün iptal olduğu için geri döndüğünü iddia etti.

 

Müge Anlı 21 Eylül canlı 21 Eylül 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül Müge Anlı 21 Eylül Müge Anlı 21 Eylül kayıp sedanur Müge Anlı 21 Eylül son bölüm