Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Ekim - Murat Tekin Öldü Mü, Murat Tekin'in Başına Ne Geldi?

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Ekim yeni bölümü canlı olarak sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Son günlerde gündeme bomba gibi düşen Murat Tekin olayına ilişkin yaşanan gelişmeler neler? Murat Tekin'in erkek sevgilisi olduğu iddia edilen Engin Elekçi canlı yayında neler anlattı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanarak Murat Tekin'i öldürülmekten kurtardığını söyleyen kişinin bildikleri neler? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yaşananlar…

Müge Anlı 18 Ekim 2018 canlı yayını herkes tarafından merakla Takip ediliyor. Son dönemlerde yayınladığı her olaylar ekrana damga vuran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son olarak Murat Tekin konusu konuşuluyor. Cinsel kimliği farklı olduğu iddia edilen Murat Tekin'in erkek sevgilisi olduğu öne sürülen Engin Elekçi bugün canlı yayına katıldı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün canlı yayında Engin Elekçi neler anlattı? Müge Anlı ile Tatlı Sert Murat Tekin öldü mü yoksa kaçırıldı mı?

MURAT TEKİN OLAYINDA YENİ GELİŞME

Murat Tekin olayında her geçen dakika ağızları açık bırakan gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugün canlı yayına telefonla bağlanan bir kamyon şoförü Murat Tekin’i daha önce ışıklarda kamyoncuları durdururken gördüğünü ve araçlarına bilmek istediğini söyledi. Aynı zamanda Murat Tekin'in ağabeyleri ve eşi arasında da sürekli tartışmalar yaşanıyor. Daha önce başka biriyle ilişkisi olmadığını iddia eden Sakine Hanım bugün canlı yayında ilişkisi olduğunu ama Murat'ın kaybolduğu dönemde bu ilişkinin bittiğini Bu nedenle de onun bu olay ile ilgisinin olamayacağını söyledi.

NAZMİYE ORUÇOĞLU HAKKINDA YENİ GELİŞME

Nazmiye Oruçoğlu olayında da yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 6 Eylül tarihinden bu yana Kayıp olan Nazmiye Oruçoğlu hakkında bugün telefona bağlayan bir izleyici önemli açıklamalarda bulundu. Olay günü Nazmiye Oruçoğlu metrobüste gördüğünü söyleyen kadın bir hayli Tedirgin olduğunu ve hatta titrediğini söyledi. Müge Anlı'nın Emin olup olmadığı konusunda sorusuna bağlanan izleyici Emin olduğunu Hatta Nazmiye Hanım'ın kendisine Çağlayan Adliyesine gittiğini söylediğini anlattı. Diğer yandan İstanbul Cendere yolunda bir otobüsün bagajında bulunan kadın cesedinin Nazmiye oruçoğluna ait olup olmadığı araştırılıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Ekim Müge Anlı 18 Ekim 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert Murat Tekin Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün müge anlı son bölüm müge anlı son dakika