Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ekim Canlı Yayında Şok Olay! Kayıp Kocasının Sevgilisi Stüdyoya Geldi

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ekim 2018 canlı yayınında Müge Anlı'nın bile ağzını açık bırakan olaylar yaşandı. Aydın'da temizlik işçisi olarak çalışan Murat Tekin'den 22 Ağustos'tan bu yana haber alınamıyordu. Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün canlı yayınına Murat Tekin'in erkek sevgilisi olduğu iddia edilen kişi katıldı.

Müge Anlı son günlerde programında Aydın Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan ve 22 ağustos'tan bu yana kendisinden haber alınamayan Murat Tekin konusunu inceliyordu. Yaklaşık 2 haftadan bu yana gündemde olan konu hakkında Murat Tekin’in erkek sevgilisi olduğu iddia edilen Engin elekçi bugün canlı yayına çıktı. Akıllara durgunluk veren bu olay yıllardır bu programı yapan Müge Anlı'nın bile ağzını açık bıraktı.

SON OLARAK ELİNDE SİYAH ÇANTA İLE GÖRÜLDÜ

Aydın Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Murat Tekin son olarak 22 Ağustos tarihinde görüldü. Kaybolduğu gün güvenlik kameraları tarafından görüntüleri takılan Murat Tekin'in elinde şüpheli bir bavulun olduğu dikkat çekti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen aile çanta içerisinde bir tarihi eser mi var sorusunun yanıtını ararken ortaya daha ilginç detaylar çıkmaya başladı. Ağabey Rasim Tekin kardeşinin kaçırıldığını şüphe ederken Murat Tekin'in iş arkadaşlarına sakallı bir kaç kişinin kendisini aradığını anlattığı ve iş arkadaşlarına Bu kişiler için "Boş verin bunlar sapık." dediği öne sürüldü. 

"MURAT'IN FARKLI CİNSEL EĞİLİMLERİ VAR"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ilerleyen bölümlerinde Murat Tekin'in farklı cinsel eğilimleri olduğu gündeme geldi.  Murat Tekin'in eşi Sakine Hanım, "Kocamın farklı eğilimleri varmış. Ben gözümle görmedim ama bir kaç arkadaşından duydum. Daha sonra kızım, eşimin sosyal medya hesabından Engin Elekçi diye biriyle mesajlarını buldu."  ifadelerini kullandı. Sakine hanım açıklamasının devamında, "Ailece gidip geldiğimiz eşimin arkadaşı Ergünler vardı. Bu iddiaları Ergün anlatmıştı bana. Murat ise bana Ergün'ün söylediklerini yalanlamıştı. Bir ara eşimle Ergün Kuşadası'na gittiler. O zaman araları bozulmuş. Ondan sonra ben Ergün'ün eşiyle görüşüyordum ama onlar birbiriyle görüşmüyorlardı." dedi.  Ergün Bey ise daha sonra canlı yayına bağlanarak, "Arkadaşımın özel hayatını herkes biliyordu. Benden öğrenmediler. Abileri de Murat'ın ne işler karıştırdığını biliyor."  ifadelerini kullandı.

"SAKİNE HANIMI 'MUAZZEZ' OLARAK BİLİYORDUK"

Murat Tekin'in çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi de canlı yayına bağlanarak Murat'ın eşi Sakine hanımın Her şeyi bildiğini iddia etti. Telefonla canlı yayına bağlanan kişi,  "Sakine hanımın ismini biz Muazzez olarak biliyorduk."  diyerek açıklamasının devamında,  "Murat evini terk edecek birisi değildi. Ben ağzımı açarsam ortalık çok karışacak. Rasim abi Sakine hanımın ne olduğunu çok iyi biliyor. Murat'ın kaybolmasının nedeni Sakine'yle alakalı bir durum. Murat, ablası öldükten sonra bunalıma girdi. Siz Ergün'ün eşini de Sakine hanımla annesini de iyi araştırın." dedi.

ERKEK SEVGİLİSİ CANLI YAYINDA

Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ekim 2018 canlı yayınında Murat tekinin kaybolması olayındaki sır perdesi hala yaralanan asker bugünkü programa Tekin'in erkek sevgilisi olduğu iddia edilen Engin elekçi katıldı. Konuşma ve duyma engelli olduğu görülen Engin elekçi soruları yanıtlarken işaret dili ile; "Murat'ı en son 9 ay önce çarşıda bir parkta içerken gördüm. Kusuyordu. Ben de başına su döktüm. Murat o sırada beni sevdiğini söyledi." dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ekim 2018 Müge Anlı son Müge Anlı ile Tatlı Sert Murat Tekin Müge anlı ile tatlı sert murat tekin müge anlı murat tekin