Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Eylül 2018! Leyla'nın Katili Tutuklanan Amca mı, Yoksa Kadın mı?

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Eylül 2018 yeni bölümde bugün Ağrı'da kaybolan Leyla'nın dosyası açıldı. Küçük Leyla Aydemir, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde kaybolmuş 17 gün süren arama çalışmaları sonunda cansız bedeni bir dere kenarında ve çıplak halde bulunmuştu. Leyla kaybolduğu sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert programı devam ediyordu. Fakat Leyla henüz bulunmadan program tatile girmişti. Müge Anlı 11 Eylül 2018 son bölümde Leyla dosyasını yeniden açtı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Eylül 2018 yeni bölümde bugün Ağrı'da kaybolan Leyla'nın dosyası açıldı.  Küçük Leyla Aydemir, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde kaybolmuş 17 gün süren arama çalışmaları sonunda cansız bedeni bir dere kenarında ve çıplak halde bulunmuştu.  Leyla kaybolduğu sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert programı devam ediyordu. Fakat Leyla henüz bulunmadan program tatile girmişti. Müge Anlı 11 Eylül 2018 son bölümde Leyla dosyasını yeniden açtı.

Atv'de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündeme damga vurmaya devam ediyor. Yeni Sezonda yılın televizyonculuk olayı ile başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 eylül 2018 yeni bölümde bugün Leyla Aydemir dosyasını yeniden açtı.  Ağrı'da kaybolduktan 17 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'i tutuklanan amca mı yoksa bir kadını öldürdü? işte Müge Anlı son bölümde yaşananlar….

LEYLA AYDEMİR’İ KİM ÖLDÜRDÜ?
Müge Anlı canlı yayında bugün Ağrı'da ölü bulunan Leyla Aydemir dosyasını yeniden açtı. O dönem yarım kalan dosyaya ilişkin bilgiler veren Müge Anlı, Leyla'nın tutuklanan amcasının Suçunu kabul etmediğini ve yeterli delil olmadığını söyledi. Canlı yayında kendi düşüncelerini de aktaran Müge Anlı, Leyla'nın bir kadın tarafından kaçırılmış olabileceğini düşündüğünü söyledi. Leyla'nın ailesini programa davet eden Müge Anlı ilerleyen bölümlerde bu konuyu işlemeye devam edecek.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Eylül 2018 Müge Anlı 11 Eylül 2018 müge anlı canlı müge anlı leyla leyla aydemir