Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim Yayını - Gayrimenkul Zengini Nazmiye Hanımın Başına Ne Geldi?

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim perşembe yeni bölümde neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan gayrimenkul zengini Yasemin Nazmiye Oruçoğlu nerede? 11 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert Nazmiye Oruçoğlu öldü mü yoksa yaşıyor mu? Detaylar haberimizde…

ATV’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim 2018 yeni bölümü ile yine izleyenleri ekran başındaki eklemeye devam ediyor. 11 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümde gayrimenkul zengini Yasemin oruç oğlunun başına gelenler herkes tarafından merak ediliyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün canlı yayında neler oldu? Nazmiye Yasemin Oruçoğlu Yaşıyor mu yoksa öldürüldü mü?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 10 EKİM ALTIN NELER YAŞANMIŞTI?

İsterseniz Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde neler yaşanmıştı Önce onları hatırlayarak başlayalım. 18 Eylül tarihinde sır dolu bir şekilde ortadan kaybolan Nazmiye oruç oğlunun iki eski eşi telefonla programa bağlandı. Herkes birbirini suçlarken Nazmiye oruç oğlunun sevgilisi olduğu iddia edilen Yüksel Bey neden aileyi başkalarına yönlendirdi. Çok zengin olduğu öğrenilen Nazmiye Hanıma ilişkin canlı yayında yeni bir gelişme yaşanmazken parası nedeniyle hayatından endişe edilmeye başlandı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 11 EKİM NELER OLDU?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim yeni bölümde Kayıp Nazmiye Oruçoğlu Aramaya devam etti. Henüz gayrimenkul zengini kadını hakkında önemli bir gelişme kaydedilemedi. Diğer yandan Aydın'da kaybolan temizlik işçisi Murat Tekin hakkında şok iddialar gündeme geldi. Murat Bey'in farklı ilişkileri olduğu iddia edilirken eşinin de Murat Bey’i aldattığını öne sürüldü. Murat bey'in eşi ve kayınvalidesi bu iddiaları yalanladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim 2018 11 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert son Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün müge anlı ile tatlı sert son dakika müge anlı 11 ekim 2018