Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Eylül 2018 Canlı Yayında Seri Katil Olayında Flaş Gelişme

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Eylül 2018 canlı yayın ile bugün ekranlara gelmeye devam ediyor. Müge Anlı yeni sezona başlar başlamaz yılın televizyonculuk olayına imza atmış Ordu'daki seri katili gün yüzüne çıkartmıştı. Seri katil olayında her geçen dakika yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ordu'da 13 kişinin katil zanlısı olarak görülen seri katile kimler yardım etti? Müge Anlı 10 Eylül 2018 son bölümde neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Eylül 2018 canlı yayın ile bugün ekranlara gelmeye devam ediyor. Müge Anlı yeni sezona başlar başlamaz yılın televizyonculuk olayına imza atmış Ordu'daki seri katili gün yüzüne çıkartmıştı. Seri katil olayında her geçen dakika yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ordu'da 13 kişinin katil zanlısı olarak görülen seri katile kimler yardım etti?  Müge Anlı 10 Eylül 2018 son bölümde neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde neler oldu?

10 Eylül Müge Anlı yeni bölüm de bugün yine seri katil dosyası işlenmeye devam ediyor. Türkiye'nin kanını donduran olay da 13 kişinin katil zanlısı olduğu iddia edilen Mehmet Ali Çayıroğlu’na dışarıdan Yardım eden oldu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Eylül 2018 canlı yayında neler yaşandı? Gündüz kuşağında yayınlanan programı izlemeyenler için son bölümde yaşananlar haberimizin devamında...

MEHMET ALİ ÇAYIROĞLU O KADAR CİNAYETİ TEK BAŞINA MI İŞLEDİ?
Yaklaşık 2 haftadan bu yana Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulan Mehmet Ali Çayıroğlu isimli seri katilin bu cinayetleri tek başına işleyip işlemediği hala bulunamadı. Mehmet Ali Çayıroğlu ile birlikte Market işleten şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak programı katılımcı olarak katılan var ve programda Müge Anlı Bu cinayetlere dışarıdan kişi ya da kişilerce de yardım edildiğini düşünüyor.  Programa bağlanan kişiler ise hala Ümit Bey suçlamaya devam ediyor. Fakat Ümit Bey ise hakkında ortaya atılan suçlamaları kesinlikle kabul etmediğini söylüyor.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Eylül 2018 Müge Anlı 10 Eylül 2018 10 Eylül Müge Anlı 10 Eylül Müge Anlı seri katil seri katil mehmet ali çayıroğlu seri katil müge anlı seri katil