Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim 2018 - Sedanur Güzel Cinayetinde Yeni Gelişmeler

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim 2018 canlı yayını ile Bugün haftanın ilk gününde izleyenlerin karşısına çıkıyor. Müge Anlı 1 Ekim 2018 yeni bölümde en çok merak edilen konu Sedanur güzel cinayetinde yaşanan yeni gelişmeler. Peki, Sedanur güzel cinayetinde hangi gelişmeler yaşandı? 1 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün neler oldu?

Türk televizyonlarının en çok izlenen Gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim 2018 haftanın ilk günü canlı yayın ile yine izleyenlerin karşısında. Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen programda Bugün yine Sedanur güzel konusu merak ediliyor. Sedanur güzel olayında yaşanan son gelişmeler neler? Sedanur Güzel Kim tarafından ve neden öldürüldü? Işte Müge Anlı 1 Ekim son bölümde yaşananlar.

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün canlı yayın ile bir kez daha izleyenleri ekran başına kilitliyor. Kars Cumhuriyet Başsavcılığı hafta sonu bir açıklama yaparak Sedanur güzel cinayetinde iki kişinin daha tutuklandığını duyurmuştu. Peki, Sedanur cinayetinde tutuklanan 2 kişi kim? İşte 1 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yaşananlar...

HAYDAR BEY NEREYE GİTTİ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan iki kadından biri olan Nursel Doğan'ın sevgilisi Haydar Sırça arkasında not bırakarak ortadan kayboldu. Müge Anlı canlı yayına bağlanan Haydar Sırça’nın kızı babasının intihar etmesinden endişe ettiğini söyledi.

SEDANUR CİNAYETİNDE SON GELİŞMELER

Diğer yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert en önemli konu hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan bilgilere göre Sedanur cinayetinde tutuklu sayısı üçe yükseldi. Tutuklanan isimlerden birinin ise Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayına katılan ve fevri açıklamalarda bulunan Ayrıca çelişkili ifadeler kullanan Himmet Uç olduğu ortaya çıktı. Sedanur güzel olayında daha önce ailenin komşusu olan Ertan B.’de tutuklanmıştı. Fakat 3 tutuklanan 3. kişinin kimliği ise bilinmiyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 1 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert müge anlı son bölüm müge anli müge anlı 1 ekim 2018 müge anlı sedanur güzel