Müge Anlı Canlı Yayında Tüyler Ürpertti: Güzeller Güzeli Leyla Cinsel İçerikli Film İçin Mi Kaçırıldı?

TAKİP ET

Ramazan Bayramı'nın 1. gününden beri ortada olmayan 4 yaşındaki minik Leyla her yerde aranıyor. Müge Anlı ise son zamanlarda çocukların cinsel içerikli filmler için kaçırıldığını belirterek, 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in de bu yüzden kaçırılmış olabileceğini söyledi.

Ramazan Bayramı’nın 1. gününden beri ortada olmayan 4 yaşındaki minik Leyla her yerde aranıyor. Müge Anlı ise son zamanlarda çocukların cinsel içerikli filmler için kaçırıldığını belirterek, 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in de bu yüzden kaçırılmış olabileceğini söyledi.

ATV ekranlarında başarılı isim Müge Anlı’nın sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’te Türkiye’nin Ramazan Bayramı’nın 1. gününden itibaren konuştuğu 4 yaşındaki Leyla Aydemir konusu işleniyor. Ağrı’da evinin önünde bir anda ortadan kaybolan minik kızdan hala haber alınamadı. 

MÜGE ANLI’DAN TÜYLER ÜRPERTEN SENARYO

Programının canlı yayınında ailelere uyarılarda bulunan Müge Anlı, son zamanlarda çocukların cinsel içerikli film için kullanıldığını belirtti. Bu olayın yalnızca Türkiye’de değil tüm dünyada hızla yayılan bir durum olduğunu söyleyen Anlı, ‘Bunu söylemesi, anlatması, akla getirmesi bile çok kötü. Fakat o kötü bir sektör.’ dedi. Ağrı’da evinin önünde bir anda ortadan kaybolan ve hala haber alınamayan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in de bunun için kaçırılmış olabileceğini belirten Müge Anlı, ‘Çocuklarınızı dışarı bırakmayın’ diyerek bütün kız ve erkek ailelerine uyarılarda bulundu. Yaz ayının gelmesiyle beraber bu tip olayların daha sık görülebileceğini belirten Anlı, ‘Dost acı söyler. Çocuk istismarı denilen bir gerçek var ortada. Evet korkutmak için söylüyorum. Korkun. Dışarı bırakmayın çocuklarınızı.’ dedi.

 

Ağrı Leyla Aydemir ATV Müge Anlı Kayıp Cinsel içerikli film