Müge Anlı 14 Mayıs 2019 Canlı Yayında Çileden Çıktı: Sen Bunu Dayının Karısına Nasıl Yaparsın Oğlum!

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Mayıs 2019 canlı yayın sırasında gerginlik çıktı. Samsun'un Vezirköprü İlçesinde kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin'in ailesinin hikayesini dinleyen Müge Anlı sert sözlerle tepki gösterdi. Müge Anlı, "İnsan dayısının hanımına yan gözle bakar mı?" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı 14 Mayıs 2019 canlı yayınında Samsun'un Vezirköprü İlçesinde kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin aranmaya devam ediyor. Hala biriz bulunamayan küçük çocuğun üvey babası hakkında bilgi ama çok sert açıklamalar yaptı.

"İNSAN DAYISININ HANIMINA YAN GÖZLE BAKAR MI?"

Bir buçuk yaşındaki Ecrin'in üvey babasının ölen dayısının eşiyle evlendiğini ortaya çıkmasının ardından Müge Anlı canlı yayında çok sinirlendi. Canlı yayında saat sözlerine tepki gösteren Müge Anlı, "İnsan dayısının hanımına yan gözler bakar mı?" ifadelerini kullandı.

ECRİN OLAYI

Samsun'un Vezirköprü İlçesinde yaklaşık 32 kilometre mesafede bulunan alancık Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta salı günü evinin önünde oyun oynadığı sırada kaybolan bir buçuk yaşındaki Ecrin bulunması için çalışmalar sürüyor. Çalışmaların 7. gününde aramalara ara verildiği öğrenildi. Bölgede çok sayıda Ekip 1 hafta boyunca arama yaptı Ancak küçük çocuktan herhangi bir iz bulunamadı. 

 

müge anlı 14 mayıs 2019 müge anlı kayıp ecrin müge anlı ile tatlı sert 14 mayıs 2019 müge anlı bugün