Müdür Yardımcısı Öyle Bir Basıldı Ki!

TAKİP ET

Zonguldak'ta bir Okulda güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki C.K, Sevgilisi olduğunu söylediği Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet M. Tarafından darp edildiğini öne sürerek polise şikayetçi oldu.

Geçtiğimiz cumartesi günü Zonguldak incivez Mahallesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre başka bir okulda güvenlik görevlisi olarak çalışan C.K. isimli kadın, Sevgilisi Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Ahmet M.'yi Başka bir kadınla evinde yakaladı. Bunun üzerine sevgililer arasında tartışma çıkarken kavga sırasında Müdür Yardımcısı kadını darp etti. Ayrıca Müdür Yardımcısı kadını polise gitmemesi için tehdit etti. Kadın buna rağmen Soğuksu polis merkezine giderek şikayette bulundu. Hastaneden darp raporu alan kadın polise verdiği ifadede;
"Ahmet M. ile uzun süredir beraberiz. Daha önce bir tartışma yaşayıp bir süre ayrı kaldık, sonra tekrar barıştık. İlişkimiz uzun süre sorunsuz bir şekilde devam etti. 24 Kasım akşamı, evinin olduğu mahallede bir arkadaşımı ziyarete gittim. Geçerken ona da uğrayıp durumunu öğrenmek, hal ve hatırını sormak istedim. Kapıya geldiğimde içerden kadın sesleri ve kahkahalar geliyordu. Kapıyı çaldım, kapı açıldığında Ahmet üzerinde sadece atletle karşımdaydı. İçeri girmemi istemedi. Bu sefer ben bağırınca beni evin içine çekti ve kapıyı kapattı. 'Değer verdiğim bir arkadaşım, sandığın gibi değil' dedi. Ben de 'değer verdiğin arkadaşlarını atlet ile mi ağırlıyorsun diye sordum'. Ben bağırmaya devam edince tokat ve tekmelerle bana vurmaya başladı. Kafama sandalye ile vurdu. Kafama, gözüme vücudumun bir çok yerine darbe almışım. Evdeki diğer kadını görmemem için beni banyoya sürükledi. O kadın da ağlayarak kaçtı, seslerden onu anladım. Ne kadar vurdu hatırlamıyorum, kendime geldiğimde bitkin haldeydim." dedi. Olaydan sonra gözaltına alınan okul müdürü ise ifade verdikten sonra savcılık talimatı ile serbest kaldı.

 

zonguldak okul müdürü darp son dakika