Mudanya'da Baba ve Oğula 'Neden Oruç Tutmuyorsun' Dayağı!

TAKİP ET

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sık sık rastlanan oruç tutmayanlara saldırı haberleri gelmeye başladı. Bu yıl oruç tutmayanlara saldırı Bursa'nın Mudanya İlçesinden geldi. Mudanya'da bir baba ve oğul İDO iskelesinde 'Tadında Anadolu' isimli bir lokantada yemek yerken 4 kişi tarafından saldırıya uğradı.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sık sık rastlanan oruç tutmayanlara saldırı haberleri gelmeye başladı. Bu yıl oruç tutmayanlara saldırı Bursa’nın Mudanya İlçesinden geldi. Mudanya’da bir baba ve oğul İDO iskelesinde ‘Tadında Anadolu’ isimli bir lokantada yemek yerken 4 kişi tarafından saldırıya uğradı.

Mudanya’da her Ramazan ayında sık sık rastlanan oruç tutmama saldırısı yaşandı. İDO iskelesinde bulunan bir yemek lokantasında yemek yemekte olan baba ve oğula 4 kişi saldırdı. Yemek yiyen baba ve oğulun yanına gelen 4 kişi imalı bir şekilde ‘Afiyet olsun’ dedi. Bu imanın karşılığında baba ve oğul tepki gösterdi. Yolda oldukları için oruç tutmadıklarını belirten baba ve oğula karşı taraftan ‘O zaman öyle milletin gözü önünde yemeyeceksiniz’ yanıtı geldi. Grupta bulunan 2 kişide yemek yiyen baba ve oğula su attı ve yumrukla saldırmaya başladı. Babanın burnuna yumruk darbesi geldi ve burnunda kanama oluştu. Darp edilen oğlunun da yüzünde morluklar oluştuğu belirlendi. 

SALDIRIYA UĞRAYAN BABA VE OĞUL ŞİKAYETÇİ OLMADI

Gelen bilgilere göre saldırganlar ‘Siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz’ diyerek tehdit savurdu ve olay yerinden uzaklaştı. Oruç tutmadıklarından dolayı darp edilen baba ve oğul kendilerine saldıranlardan şikayetçi olmadı. Öte yandan saldırının gerçekleştirildiği mekanın sahibi ve çevrede bulunan vatandaşların saldırıya uğrayan baba ve oğula yardım etmediği öğrenildi. 

 

mudanyada saldırı bursa mudanyada oruç saldırısı neden oruç tutmuyorsun diyerek saldırdılar bursa mudanya ramazanın ilk saldırısı mudanyadan