Mucize Doktor dizisinde duygulandıran sahne

TAKİP ET

Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisi dün akşam seyircisiyle buluştu. Otizmli bir doktor olan Ali Vefa'nın Ferman'a "Herkes herkesi olduğu gibi kabulleniyor; bir tek ben, neden bir tek ben? Neden beni sevmiyorsunuz, ben size hayranım ama siz neden beni istemiyorsunuz? Ben de sizi sevmeyeceğim" sözleri seyircinin gözlerini doldurdu.

Fox Tv’nin başarılı dizisi Mucize Doktor yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kırıyor. Dün gece yayınlanan yeni bölümde Otizmli Ali Vefa ile Ferman arasında geçen konuşma geceye damgasını vurdu.

Ali Vefa’yı kurulun elinden Ferman kurtardı

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi olan Mucize Doktor yine çok konuşulacak bir sahneyle ekran karşısındaydı. Farklı senaryosu ve güçlü kadrosuyla herkesin dikkatini çeken dizide, Taner Ölmez’in muazzam oyunculuğu çok konuşulanlar arasında yerini almıştı. Dün akşam yayınlanan dizinin son bölümünde, Ali markette yaşanan bir olay yüzünden ve tıp dergisine kapak olmasından dolayı kurul karşısına çıkarıldı. Kurul karşısında ne yapacağını bilemeyen Ali Vefa zor anlar yaşarken Ferman’dan beklenmedik bir hareket geldi. Beklenmedik bir anda kurul odasına giren Ferman "Suç bende. Ali'yi markete ben gönderdim. Ayça Hanım'ın üstüne de ben saldım. Ameliyata ikna etmesi için elinden ne geliyorsa yapmasını söyledi. Ali Bey geldiğinden beri kaç kişinin hayatını kurtardı ama niye kimse bunlardan bahsetmiyor? Üstüne gelinecek biri varsa o kişi benim, Ali değil. Girmemiz gereken ciddi bir ameliyat var. Bilmenizi isterim ki Ali'siz yapamam." Diyerek yaptığı konuşma ile Ali Vefa’yı düştüğü durumdan son anda kurtardı.

Ali Vefa’yı yıkan haber

Kendisini düştüğü durumdan kurtaran Ferman’a teşekkür etmek için odasına giden Ali Vefa sevincinden yerinde duramıyordu. Ferman’a duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti; "Ben inanılmaz derecede mutluyum ve sizinle konuşursam mutluluğum daha da artacak. Siz beni kurulun karşısında kurtardınız. Bir şey söylemeyecek misiniz?" Ali Vefa’nın sözlerine karşılık Ferman’ın söyledikleri ise Ali Vefa’nın sevincini kursağında bırakacak yöndeydi, "Seni patoloji bölümüne gönderiyorum. Teşhis koymakta çok iyisin. Rotasyon çok önemli ve herkes için iyi olacak."

Ekran karşısındaki herkes duygu dolu anlar yaşadı

Duyduğu sözler karşısında şoka giren Ali Vefa bir şey diyemezken, Ferman konuşmasına şöyle devam etti; "Adil Hoca'yı tehlikeye atıyorsun. Hocamın gitmesine bir kez engel oldum ama ikinciye olamayabilirim. Patolojide kimse şikayet etmeyecektir kısa sürede sevdirirsin kendini." Adeta şoka göre Ali Vefa kendine hakim olamayıp "Neden beni sevmiyorsunuz. Herkes herkesi olduğu gibi kabulleniyor, bir tek ben, neden bir tek ben? Neden beni sevmiyorsunuz, ben size hayranım ama siz neden beni istemiyorsunuz? Ben de sizi sevmeyeceğim." Sözleri ekran karşısındaki seyirciye duygulu anlar yaşattı.

mucize doktor son bölüm