Motosiklet Yoluna Bağlanan İp 16 Yaşındaki Gencin Başını Kopardı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 16 yaşındaki bir gencin yola gerilen ip yüzünden hayatı son buldu. Şanlıurfa Birecik İlçesinde yaşanan olayda aydınlatma direği ile ağaca bağlanan ipe takılan ve düşen 16 yaşındaki motosikletli genç sürücü yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa’da 16 yaşındaki bir gencin yola gerilen ip yüzünden hayatı son buldu. Şanlıurfa Birecik İlçesinde yaşanan olayda aydınlatma direği ile ağaca bağlanan ipe takılan ve düşen 16 yaşındaki motosikletli genç sürücü yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa’ya bağlı Birecik İlçesinde aydınlatma direği ve ağaca gerilen ip 16 yaşındaki bir gencin sonu oldu. Ağaca ve direğe bağlanan ipe 16 yaşındaki motosiklet sürücüsü genç takıldı ve hayatını kaybetti.

Birecik İlçesinde bulunan sahil yolunda motosikleti ile yoluna devam eden 16 yaşındaki Deniz Özkesiciler, yoluna devam ettiği sırada yol üzerinde bulunan ağaç ve hemen karşısında olan aydınlatma direğine bağlanan ipe takılarak düştü. 

Kaza sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri 16 yaşındaki gencin orada hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden 16 yaşındaki motosiklet sürücüsü gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Birecik Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Acı haberi alan ailesi hastanede büyük üzüntü yaşadı. Polis ekipleri olaya neden olan ipin kim tarafından oraya bağlandığını belirlemek için çalışma başlattı. 

 

şanlıurfada cinayet gibi kaza yola bağlanan ip gencin sonu oldu 16 yaşındaki motosikletli genç yola bağlanan ip bedebiyle başı koparak öldü şanlıurfa kaza