Motosiklet ve otomobil çarpışması sonucu genç hayatını kaybetti

TAKİP ET

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Efe Rıdvan Soy tarafından kullanılan motosiklet ile bir otomobilin çarpıştığı kazada genç hayatını kaybetti. Motosikletin arkasındaki bir kişi ise kazada ağır yaralandı.

Efe Rıdvan Soy, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, motosikletiyle seyir halindeyken bir otomobil ile çarpışması sonucu hayatını kaybetti. Meydana gelen kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki Hatay yolu üzerinde yaşandı.

MOTOSİKLETLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

İslahiye yönünden Hatay yönüne doğru hareket halindeki Efe Rıdvan Soy, kontrolünde bulunan 27 ADL033 plakalı motosikletin, İslahiye’nin 1 nolu konteyner kentinden çıkan D.H. kontrolünde bulunan 34 SY 0976 plakalı otomobilin hafif çarpmasının etkisiyle motosiklet, refüje düşerek ters döndü.

HASTANEYE KALDIRILAN GENÇLERDEN BİRİ ÖLDÜ DİĞERİ YARALI

Kazada motosikleti kullanan Efe Rıdvan Soy ile arkasındaki Bedirhan B. ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ve kurtarma ekibi gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından İslahiye Devlet Hastanesi’ne götürülen Efe Rıdvan Soy, sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen hayatını yitirdi.

KAZA HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bedirhan B. ise ilk müdahalesinden sonra Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’ne gönderildi. Otomobil şoförü D.H. gözaltına alınırken, kaza hakkında soruşturma açıldı.