Motosiklet kazasında hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni hayatını kaybetti

TAKİP ET

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası, acil tıp teknisyeni Ahmet Melik Aydın'ın (24) hayatını kaybetmesine neden oldu.

Lüleburgaz 5 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda görev yapan Aydın, birkaç gün önce arkadaşlarıyla bir motosiklet gezisine çıkmıştı. Ancak Aydın'ın kullandığı motosiklet, Demirköy ilçesinde bir otomobille çarpıştı. Kazada ağır yaralanan genç teknisyen, hemen hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm doktor müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Ahmet Melik Aydın için Lüleburgaz 112 Acil Çağrı Merkezi önünde, memleketi Ordu'ya uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özçoşar, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Önder Porsuk ve mesai arkadaşları katıldı. İl Sağlık Müdürü Cerit, "Mesai arkadaşımızı genç yaşta ve mesleğinin henüz başında kaybetmiş olmamızın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ahmet Melik arkadaşımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabır, sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Aydın'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Ordu'nun Aybastı ilçesine gönderildi. Bu acı kayıp, ailesi, meslektaşları ve sevenleri için büyük bir üzüntü kaynağı olurken, genç yaşta kaybedilen Ahmet Melik Aydın'ın ardında büyük bir boşluk bıraktı.

Kırklareli trafik kazası ölüm haberi