MİT'ten Başarılı Operasyon! FETÖ'nün Para Kasası Yakalanarak Türkiye'ye Getirildi

TAKİP ET

MİT'in Sudan'da yaptığı operasyon sonucunda FETÖ'nün para kasası olduğu tespit edilen Memduh Çıkmaz isimli şahsın yakalanarak Türkiye'ye getirildiği öğrenildi. Çıkmaz'ın FETÖ adına 'öşür' adı altında haraç topladığı belirlenmişti.

MİT’in Sudan’da yaptığı operasyon sonucunda FETÖ’nün para kasası olduğu tespit edilen Memduh Çıkmaz isimli şahsın yakalanarak Türkiye’ye getirildiği öğrenildi. Çıkmaz’ın FETÖ adına ‘öşür’ adı altında haraç topladığı belirlenmişti.

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında FETÖ adına topladığı paraları Afrika’ya kaçırdığı öğrenilen Memduh Çıkmaz’ın yakalanması için çalışmalar başlatılmıştı. Son olarak Sudan’da yaşadığı bilgisi alınan ve FETÖ terör örgütünün en büyük para kasası olarak açıklanan şahsın MİT’in yaptığı operasyon sonucunda yakalanarak Türkiye’ye getirildiği öğrenildi. 

YERİ 2 AY ÖNCE TESPİT EDİLMİŞ

MİT tarafından düzenlenen özel bir operasyonla Sudan’da yakalanan FETÖ’nün en büyük para kasası olduğu belirlenen Memduh Çıkmaz’ın yerinin MİT tarafından yaklaşık 2 ay önce belirlendiği ve yakalanması için operasyonların başlatıldığı belirtildi.

MİT ÖZEL EKİBİYLE TÜRKİYE’YE GETİRİLDİ

Sudan’da düzenlenen operasyonla yakalanan Memduh Çıkmaz’ın MİT’in özel ekibi tarafından Sudan’dan Türkiye’ye getirildiği öğrenildi.

FETÖ ADINA ‘ÖŞÜR’ ADI ALTINDA HARAÇ TOPLUYORMUŞ

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında hakkında yakalama kararı çıkan Memduh Çıkmaz’ın FETÖ terör örgütü adına ‘öşür’ adı altında haraç topladığı belirlendi. Öte yandan Çıkmaz’ın Sudan üzerinden terör örgütü FETÖ’ye milyonlarca dolar kaynağı aktardığı da tespit edildi.

 

FETÖ Memduh Çıkmaz FETÖ para kasası Memduh çıkmaz yakalandı mı MİT operasyon Sudan